Ние поставихме висока оценка на нашите досегашни евродепутати и затова

...
Ние поставихме висока оценка на нашите досегашни евродепутати и затова
Коментари Харесай

Тома Биков: Вярвам, че избирателите ще ни простят там, където сме сбъркали

" Ние поставихме висока оценка на нашите досегашни евродепутати и по тази причина всички те са на избираеми места ", по този начин депутатът от ГЕРБ Тома Биков разяснява листата на партията в студиото на " Още от деня ". В студиото на Българска национална телевизия той разяснява започващата акция за европейските избори и абсурда с жилищата.

" Ние сме с ясното схващане, че подлежим на най-голям надзор и от обществената среда, и от антикорупционните закони, които бяха признати. Ние сме в ръководството и сме най-голямата партия и този смисъл сме най-уязвими ", по този начин Биков разяснява абсурда с жилищата и оставките във властта.
Той разгласи, че от ГЕРБ чакат от органите на реда и да създадат цялостни следствия на всеки, за който тегнат подозрения.
" Моето персонално мнение е, че политиците имат по-малко права от другите жители в едно демократично общество ", сподели Биков и добави, че политиката придобива своя " естествен облик ", че е едно тежко занятие, което върви с редица ограничавания.
Той разгласи, че борбата за корупцията е непрестанна във всички страни и има вяра, че от ГЕРБ могат " да завоюват борбата за доверието ".

Според Биков цялата акция на Българска социалистическа партия е построена върху дескредитирането на институции и даде като образец това, че лидерът на листата на Българска социалистическа партия Елена Йончева подлага на критика прокуратурата.
" Аз съм доста удовлетворен от това, че прокуратурата ще ревизира тези къщи (строени с европейски фондове - б.р.). Става неразбираемо за какво е Европа е давала тези пари. Тя ги дава, с цел да може в тези селски региони, които са изостанали, да се завърти някакъв бизнес ", разяснява Биков и попита дали къщите на свекъра на Елена Йончева са посещавани от туристи.

Целия диалог с Тома Биков вижте във видеото.
 Проверяват Проверяват "къщи за посетители ", благосъстоятелност на фамилията на Елена Йончева
Прокуратурата стартира инспекция на парцели край морето на фамилията на депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Държавното обвиняване се самосезира след публик...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР