Ние охраняваме всякакви мероприятия. Присъстваме когато има някакви задачи. Това

...
Ние охраняваме всякакви мероприятия. Присъстваме когато има някакви задачи. Това
Коментари Харесай

Ранената от бомбичка полицайка: Това е част от работата ни, не ме е пречупило

Ние охраняваме всевъзможни мероприятия. Присъстваме когато има някакви задания. Това е част от работата ни. Това не ме е пречупило. Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. Това сподели пред БНР потърпевшата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от бомбичка, хвърлена от почитател по време на мача " Левски " - ЦСКА в сряда.

Гергана благодари на сътрудниците и околните си, които от самото начало са били до нея и добави, че подготвена още веднъж да охранява сходни мероприятия: " Възстановявам се. Аз съм получила задоволително поддръжка от околните си, от сътрудниците си. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички.

" Колегите ми са неразделно до мен. Те са незаменими, тъй като непрекъснато са към мен и тяхната поддръжка е незаменима за мен ", споделя тя.

На въпрос какво би споделила на почитателите и въобще на хората, които демонстрират експанзия по стадионите, Зашева отговори: " Инцидент като този трансформира орисите на хората. В тази обстановка може да се озове всеки - дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката. Това мога да разясня единствено ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР