Ние можем да подкрепяме само националноотговорни политики, на този етап

...
Ние можем да подкрепяме само националноотговорни политики, на този етап
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Няма да се учудя, ако ГЕРБ и ДПС подкрепят правителството

Ние можем да поддържаме единствено националноотговорни политики, на този стадий имаме декларираното предпочитание на безусловно всички партии, че ще се вкара еврото в България, а влизането в еврозоната е безалтернативно за България, това е нещо, което ние няма по какъв начин да подкрепим. Беше заявено, че България би трябвало да ускори имунизирането, дори индивидът, който най-вероятно ще поеме поста министър-председател, сподели, че персонално ще се заеме с това нещо – също няма по какъв начин да подкрепим такава политика.

Това съобщи заместник-председателят на Народно събрание и Политическа партия " Възраждане " Цончо Ганев в отговор на въпрос на bTV дали има опция партията да поддържа проектокабинета с мандатоносител " Продължаваме промяната ".

" Много забавно е, че всички тези политики се поддържат и са приветствани от ГЕРБ и Движение за права и свободи и аз няма да се учудя в случай че те ги поддържат като държавно управление, тъй като те припокриват техните визии ", счита Ганев.

По думите му обаче има избрани политики, зад които " Възраждане " би застанала в хода на ръководството.

" Беше заявено, че това държавно управление, което ще се образува и болшинството, което ще е в Народното събрание, ще се бори да отстрани комерсиалния статут на лечебните заведения – ние това нещо ще го подкрепим, тъй като считам, че е извънредно значимо да се приключи политиката здравето да е търговия ", сподели той и добави, че партията ще застане и зад политки, свързани със оправянето с демографската рецесия и децентрализацията в учебните заведения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР