Ние мислим, че колкото и да е сложна ситуацията, защото

...
Ние мислим, че колкото и да е сложна ситуацията, защото
Коментари Харесай

Христо Иванов: Който иска подкрепа от нас, знае какви са условията ни

Ние мислим, че колкото и да е комплицирана обстановката, тъй като всички други разновидности са по-лоши, въпреки всичко е по-мъдро да се оценят всички аспекти на опцията да се осъществя втори мандат и да не се затваря прозорецът поради този един факт - връщането на хартиената бюлетина, колкото и в действителност той да оставя доста малко място да мислим, че е вероятен консенсус, здрав разсъдък, тъй като не го виждаме. 

Това разяснява коментира в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов.

По-рано през днешния ден пред медиите в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков съобщи, че те няма по какъв начин да предложат държавно управление на малцинството с втория мандат в случай, че хартиеното гласоподаване бъде върнато във всички секции.

" Право на мандатоносителя е да реши какво да прави ", уточни Иванов. Той напомни, че има решение на органите на партиите в обединението Демократична България, на самата коалиция, че не виждат условия, при които да поддържат мандат на ГЕРБ-СДС. 

" Който желае поддръжка от нас, знае какви са нашите условия ", разяснява той изявления на депутати от ГЕРБ-СДС през последните дни, че Демократична България са ключ към сформиране на държавно управление с първия мандат.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР