Ние, като всички партии, сме доволни от изборите. Единственият недоволен

...
Ние, като всички партии, сме доволни от изборите. Единственият недоволен
Коментари Харесай

Марешки за изборите: Народът е прецакан

Ние, като всички партии, сме удовлетворени от изборите. Единственият неудовлетворен е българският народ, тъй като още веднъж е прецакан. Имаше доста фалшификации, доста операции. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на "Воля " Веселин Марешки.

Трябва да се стремим да върнем доверието на българските жители, да има почтени претенденти и те да печелят доверието на хората. Ние се помъчихме да представим почтени претенденти във всички общини, само че на доста места ни ограбиха безобразно, а по този метод ограбиха очакванията на българските жители.

На доста места бяхме с доста малко гласове под чертата. Колко е да изчезнат четири гласа, съобщи Марешки, като посочи, че обвиняването му е ориентирано към "изборния развой ".

Има си машина, която работи по този метод, съобщи водачът на "Воля ", като добави, че точно поради това от парламентарната група на партията са се отзовали на поканата на Българска социалистическа партия за днешния спор за промени в Изборния кодекс.

По думите му би трябвало да има краткотрайна анкетна комисия в Народното събрание, която да се занимава единствено с този въпрос. Много положителни хрумвания бяха препоръчани през днешния ден, уточни Марешки.

Той разяснява и пазаруването на гласове, като акцентира, че от "Воля " са срещу тази противозаконна процедура, само че загатна, че в случай че се продължава в същия дух, позицията може да претърпи смяна.

Ние сме богата групировка, можем да се замислим - в случай че всички купуват, няма по какъв начин да се разделяме от процеса, сподели още Веселин Марешки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР