Ние искаме прозрачност. Подкрепихме предложението да се създаде специална комисия

...
Ние искаме прозрачност. Подкрепихме предложението да се създаде специална комисия
Коментари Харесай

Атанас Атанасов скочи на водещите на bTV заради Хекимян

Ние желаеме бистрота. Подкрепихме предлагането да се сътвори специфична комисия за надзор над разходваните евросредства.

Това съобщи пред bTV ген. Атанас Атанасов от ПП-ДБ във връзка абсурда с финансирането на компании, свързани с Териториалните проекти за обективен преход на въглищните райони.

" По какъв начин ГЕРБ разбраха, че са давани пари за наши спонсори? Или изпищяха, че няма техни спонсори в описите. Така ли Европейската комисия отпуска пари - това промоция ли е? "

На последвал уточняващ въпрос от bTV за компаниите и дали те са свързани с ПП-ДБ, ген. Атанасов отговори:  " Какъв е идващият въпрос? "

Информацията за шпионите в Руската черква беше обществена и няма осветляване. Македонските медии разгласиха информация, у нас всички мълчаха. Бях задължен да осветля този проблем. На последващо съвещание ръководителят на ДАНС ще приказва.

" Председателят на ДАНС би трябвало да подаде оставката си, тъй като наруши политическия неутралитет. Той излезе с политическа позиция по тематиката с шпионите, той беше политически поощрен - от президента или не знам... ", сподели още ген. Атанасов.

Едноцифрено е цифрата на ракетите, които даваме за Украйна, разкри той по тематиката за военната помощ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg