Ние имаме възможността да имаме лидер като д-р Доган -

...
Ние имаме възможността да имаме лидер като д-р Доган -
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ с остри думи към Патриотите, обясни какви са отношенията му с Доган

" Ние имаме опцията да имаме водач като доктор Доган - бърз, изчерпателен разум, мъдрец с добър опит в политиката. Той се отдръпна от дейната политика още през 2013 година. Ние вършим тази работа сега и мисля, че се оправям. Мисля, че с Доган сме задоволително близки след всичкото това време, което сме прекарали дружно. Не се слушам постоянно с него, само че го вършим. Виждаме се, само че все по-рядко приказваме за политика ". Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в студиото на " Тази заран " по bTV. " Движение за права и свободи несъмнено ще бъде дейна част от диалога с Радев през днешния ден. Ще сложим предпоставките, които основават риск в страната. Основната опасност е включването и толерирането на извънредно националистически обединения в ръководството. Всякаква форма на толерант на радикализъм и шовинизъм не води към положително. Едните крайности носят други крайности. Проявите на тези хора са избрани като " фашистки ". Длъжни сме да сложим този въпрос, тъй като той води доста опасности за страната ни ", добави водачът на Движение за права и свободи.

" Национализмът е на мода, само че дано погледнем какво се случва към нас. В Холандия преди изборите сочеха, че националистите ще са първа политическа мощ, само че партиите твърдяха, че няма да позволен те да са част от ръководството на страната. Само преди месец видяхте държанието на Валери Симеонов. Хора, които биеха и дърпаха наши майки, сестри и братя, а по-късно споделиха, че са ги били, тъй като са си знаели правата. Погледнете им стратегиите и им вижте държанията. Съветът на Европа ги афишира за фашистки ", изясни още Карадайъ.

" Политиката на Борисов за малцинствата е вярна, по този начин той защищава страната ", вметна водачът на Движение за права и свободи.

" Движение за права и свободи не е желал да смъква държавно управление на Орешарски. Една от аргументите Местан да е изпъден е, че се опитваше да ръководи еднолично и елеминирането на груповите органи. По този метод не може да се ръководи политическа партия. Достатъчно доста са тези решения, чакаме да забележим стенограмата за КТБ. Не съм осведомен, не съм бил на съвещанието и не съм я чел. Чакаме я. Искам всички стенограми да са обществени. Искрено се надявам отговорните да си получат заслуженото ", изрази вяра той.

На въпроса дали Движение за права и свободи е дал прошка на Местан за грешките, Карадайъ отговори изрично: " Как се прости на предателите? "

" Политическа партия Движение за права и свободи в никакъв случай не си е разваляла връзките с Турция. Аз в никакъв случай не съм се срещал с Ердоган, тъй като не съм имал такива потребности ", сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР