Ние идваме! до патриарх Неофит и Светия синод за отнемане

...
Ние идваме! до патриарх Неофит и Светия синод за отнемане
Коментари Харесай

Искат да бъде отнет от Путин църковния орден, с който е удостоен от БПЦ през 2003 г.

" Ние идваме! " до патриарх Неофит и Светия синод за лишаване на ордена " Св. цар Борис - Покръстител ", с който съветският президент Владимир Путин е почетен от Българската православна църква(БПЦ) през 2003 година , оповестиха от групировката.

" Ваше Светейшество, Ваши Високипреосвещенства, ние, като група православни миряни, се обръщаме към Вас като архиереи на Българската Православна Църква, с молба и предпочитание да остане чисто името на българския нравствен храм. Отчитайки правото и благородството на българското православие, дало светлината на вярата в земите на Киевска Рус и асъдействало за първосветителството на митрополит Киприян (Българина) - митрополит Киевски, Литовски, Московски и на цяла Русия, от известния български болярски жанр Цамблак, приет публично през 1472 година за светец и вълшебник, считаме за наш нравствен дълг да се обърнем към Вас " се споделя в петицията.
 Европейска комисия: Путин стана най-големият зложелател на съветския народ
Европейска комисия: Путин стана най-големият зложелател на съветския народ

Всичките ни старания са ориентирани към неуспеха на войната, убеждава Фон дер Лайен

" Смятаме за значимо и навременно д а бъде отнето достолепието на Владимир Владимирович Путин от присъдения му медал " Св. цар Борис - Покръстител ", златен - най-високото отличие на БПЦ, връчено му през 2003 година Тежкото клане и безчовечната гняв, с която този човек хвърли в братоубийство и яд близки по нематериалност и генезис нации, ни дава мотив за тази молба ", акцентират от " Ние идваме! ".
 Край на Путиновата непоклатимост. Въпросът е за какъв брой дълго
Край на Путиновата непоклатимост. Въпросът е за какъв брой дълго

През годините на високи цени на петрола Русия е натрупала много огромни запаси, само че и няма страна под толкоз доста наказания

" Този позор не трябва да тегне върху снагата на българското православие. Изтреблението на мирни поданици и християни - деца, дами и старци нямат опрощение нито пред Господ, нито пред пастирите му на Земята. Награденият прегази с делата си част от главните Божи заповеди, което е непростителен грях за всеки християнин. Лицето, с дейностите си, приема себе си за Бог, което е нарушаване на Първата Божа заповед, другояче не би посмял с властта си да заплашва с заличаване човешкия жанр на Земята. С дейностите си лицето прегази неведнъж Шестата Божа заповед - Не убивай, като затри от лицето на света хиляди човешки същества и изпрати почтените им души в отвъдното. Лицето прегази и Осмата Божа заповед - Не кради, като заграби непознати земи, парцели и богатство в своя изгода. Прегази и Деветата Божа заповед - Не лъжесвидетелствувай срещу близък си, като сподели пред целия свят, че други са отговорни за убийствата, които той твори и даде обещание, че няма да нападне и съсипе съседа си. Прегази и Десетата Божа заповед - Не пожелавай нещо, което е на близък ти, като се пробва да вземе свободата, достолепието и мира на достолепния народ на Украйна ", се акцентира в петицията.
 Путин се надява посредством културата
Путин се надява посредством културата " истината за Русия " да си пробие път

Според него съветска национална линия е " да се взема всичко драговолно "

От " Ние идваме! " декларират, че с безчовечна свирепост Свято-Успенската Свягорската лавра в град Святогорск, Донецка област, която сега приютява 500 бежанци, от които 200 са деца. От групировката допълват, че това е и една от трите светини на Украйна, дружно с Киево-Печерската и Почаевската лавра.

" Ваше Светейшество, Ваши Високипреосвещенства, освободете ни от срама, че нашите предстоятели са наградили човек, който е толкоз надалеч от правилата на вярата , колкото изчадието адово от същността на християнската нравственос и морал. Съзнаваме, че оценката е обещано в друго време и по различен мотив, само че не би имало опрощение през днешния ден това достолепие да остане негово владеене ", се приканва в петицията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР