Ние бяхме потърсени да поемем новия политически проект. Имахме два разговора.

...
Ние бяхме потърсени да поемем новия политически проект. Имахме два разговора.
Коментари Харесай

Петков и Василев искаха да овладеят партия Екогласност за новия си проект, твърди лидерът й |

Ние бяхме потърсени да поемем новия политически план. Имахме два диалога. Първият беше с представител на господин Петков, господин Василев и министъра на образованието. Казаха, че разчитат на нас, тъй като сме съвременна партия. Но слагат изискване – те да управляват напълно активността на " Екогласност ". И аз споделих, че диалогът завършва, заяви пред Българска национална телевизия ръководителят на политически клуб " Екогласност " Емил Георгиев.

Те предложиха и различен вид подпомагане. На другия ден същият този техен представител ми се обади и сподели, че персонално Кирил Петков желае да се срещнем. Разговорът ми с Кирил Петков беше два часа. На него му споделих, че няма по какъв начин да се съгласим на нас да ни бъдат препоръчани условия. Оттеглиха желае си да поемат напълно управлението. Тогава сложиха настояването да влязат в управлението на " Екогласност ", тъй като ние след няколко дни имахме национална конференция, съобщи Емил Георгиев.

На нас се предложиха избираеми места. Поне две избираеми места - от което едното примерно в Хасково, другото в Монтана. Те поемат напълно акцията и те ще ни предложат хората. Казаха, че са създали кастинг във всички области, подбрали са 50 души, добави председателят на " Екогласност ".

Той твърди, че въпросните диалози са се провеждали преди две седмици.

Зададох въпроса кой стои зад този план, тъй като в общественото пространство се приказва, че президентът е зад този план. Не получих отговор, само че ми се сподели, че зад този план стоят представители на президентската институция. Казах, че повече диалози няма да има. Те загатнаха, че с този план е осведомен и министър-председателят, твърди Георгиев.

Президентът не стои зад този план, само че негови хора - да. Има хора в президентството, които желаят да разбият левицата. Нека да ви кажа едно име. Дали беше въпрос на случайност - господин Копринков, който е един от секретарите, ме попита дали продължаваме диалозите с тези, въпросните господа. Той очевидно е знаел, сподели още Емил Георгиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР