Нидерландският Валвайк завършва сезона на плюс. За това се похвали

...
Нидерландският Валвайк завършва сезона на плюс. За това се похвали
Коментари Харесай

Бившият отбор на Спийрингс за Левски: Не бяха най-добрият партньор за бизнес

Нидерландският Валвайк приключва сезона на плюс. За това се похвали техническият шеф на клуба Франк ван Моселвелд. Местната Ередивизи бе прекъсната поради пандемията от ковид, а отборът остава в елита, защото шефовете на футбола взеха решение да няма първенец, нито изпадащи.

Финансовото положение на Валвайк е положително, като една от аргументите за това е Левски и прехвърлянето на Стайн Спиерингс през зимата.
 Георги Тодоров: Това са ни опциите! Още не знаем дали клубът ще съществува

" Не взехме половин милион, както чета в някои медии. Няма да разкрием сумата, тъй като това е нашата политика, само че не крием, че парите не са малко и ни бяха от огромна помощ. Ако Спиерингс бе останал, трябваше да осъществим контракта му и това щеше да ни затрудни финансово. Той щеше да е изиграл единствено седем мача. Ето, че останахме в елита и без него.

Левски не са най-блестящият сътрудник за покупко-продажби и бизнес, само че те си заплатиха и то добре. Чувам, че там в този момент се случват доста неприятни неща. Съжалявам за Спиеригс, тъй като наподобява няма доста вероятност за него сега там, тъй като чета, че клубът желае да залага повече на българи ", добави шефът пред bd.nl
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР