Нидерландия се реваншира за разгромната си загуба от Франция и

...
Нидерландия се реваншира за разгромната си загуба от Франция и
Коментари Харесай

Куман: Бяхме твърде небрежни

Нидерландия се реваншира за разгромната си загуба от Франция и завоюва против Гибралтар с 3:0 във втория си мач от квалификациите за Евро 2024. Въпреки безапелационния триумф, селекционерът на “лалетата ” - Роналд Куман, изрази недоволството си от пропилените благоприятни условия, които неговите благоприятни условия направиха.

„ Не видях задоволително голове довечера. Противникът явно ни съдействаше да вкарваме още и още голове, само че ние бяхме прекомерно небрежни. От самото начало бяхме неточни и не бяхме във форма, с цел да създадем положителните положения. Играта и резултатът против Франция не бяха положителни. Сега спечелихме, и това е, което има смисъл. Това обаче е прекомерно малко. Трябва да подобрим няколко аспекти в представянето си като позиционирането ни на терена, разиграването на на топката, присъединяване ни в отбраната и по крилата. Със сигурност би трябвало да покачим равнището си “, показа Куман.

“Лалетата ” ще могат да покажат до каква степен са израснали през юни, когато ще се изправят против Хърватия във финалния плейоф на Лигата на нациите. Следващите мачове от квалификациите за Евро 2024 пък са през септември, когато момчетата на Роналд Куман ще домакинстват на Гърция и ще гостуват на Ирландия.

След две изиграни срещи от квалификационния цикъл Нидерландия се намира на трето място в група “В ” с три точки, колкото има и вторият Гърция, който е с по-добра голова разлика и с мач по-малко. Лидер пък е Франция с цялостен комплект от 6 точки и нито един позволен гол.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР