Нидерландия даде съгласие за провеждането на нейна територия на за

...
Нидерландия даде съгласие за провеждането на нейна територия на за
Коментари Харесай

Нидерландия се съгласи за организиране на изборите ни на нейна територия

Нидерландия даде единодушие за провеждането на нейна територия на за Народно заседание на 4 април 2021 година и за разкриването на изборни секции на територията на посолството в Хага, както и отвън дипломатическата задача при положение на нужда.
Министерството на външните работи на ни осведоми, че всички изборни секции – било то на територията на дипломатическото/консулското посланичество или отвън тях, би трябвало да дават отговор на условията на използваното законодателство и регулации, в това число и на наредбите във връзка с COVID-19.
 Българските жители ще могат да гласоподават в Турция Българските жители ще могат да гласоподават в Турция
Министерството на външните работи на Турция ни уведоми с нота, че е обещано позволение за разкриване на изборни секции в задграничнит...
Нидерландските управляващи изискват посолството ни да даде на способените локални управляващи във всички общини, в които се възнамерява отварянето на изборни секции, минимум четири седмици авансово, детайлизирани проекти за осъществяване със стъпките, които ще бъдат подхванати, с цел да се обезпечи гласуването в сходство с използваните закони и регулации и за да се ревизира дали е належащо използването на спомагателни ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР