Нидал Алгафари коментира ходовете на Бойко Борисов:Първите две политически формации

...
Нидал Алгафари коментира ходовете на Бойко Борисов:Първите две политически формации
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Първите две политически формации се мразят много, но успяха да направят правителство 


Нидал Алгафари разяснява ходовете на Бойко Борисов:

Първите две политически обединения се ненавиждат доста, само че съумяха да намерят сили да стабилизират страната стопански и политически, а също и да създадат държавно управление, следено от Народно събрание. Бойко Борисов е чул какво желаят хората, които не са дали своят вот, а те са 60%. Тези, които са дали своят вот, желаят да имат непоклатимост.


Той направи доста взаимни отстъпки и си изигра картите по съвършен метод. Освен това трансферира горещия картоф в непознати ръце. Тежките решения би трябвало да ги взема различен. Гениално беше Борисов да се отдръпне. Това сподели за " Денят онлайн " Нидал Алгафари.

Според него след образуване на кабинет ще се " изчегъртат " регионалните шефове, назначени от служебната власт. " Това ще докара до диалози на двете огромни обединения с Движение за права и свободи, ще има диалози и за смени на фрагменти в дирекции. Политическа партия ще понесат вреди, в случай че не създадат нещо положително. В противоположен случай хората ще не помнят всичките им обещания. Най-лесно е да се скарат, само че е мъчно да се вършат взаимни отстъпки. Политическа партия пристигнаха на гърба на омразата против ГЕРБ, тях ги поддържат по-младите, със личен бизнес. Ще намерят метод да преглътнат всички обиди. ГЕРБ или Политическа партия няма по какъв начин да паднат до 5%, само че Българска социалистическа партия взеха неправилни решения и може да се случи на тях ", допусна Алгафари.

По думите му няма да има ротационни кметове, а всеки ще хвърли всичките си сили, с цел да завоюва оптимално общини и съветници. " На места ще има доста яростни борби. Има кметове, ръководени от общински съветници ", означи той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР