NFT Credo спазиха традицията и вчера пуснаха нови изненади на

...
NFT Credo спазиха традицията и вчера пуснаха нови изненади на
Коментари Харесай

NFT Credo с нова серия oт колекцията за Наско Сираков

NFT Credo съблюдаваха традицията и през вчерашния ден пуснаха нови изненади на единствената по рода си у нас платформа. След като NFT серията „ Graphite ” от сбирката „ Легенди – Наско Сираков “ бе отключена, всеки обожател на блокчейн технологиите може да има незаместим токен с лика на голмайстор №1 за всички времена на „ Левски “ и да го съхранява в своя цифров портфейл.

Цифровите колекционери могат да придобият скъп откъс от „ синята “ история, „ запечатан “ в серията „ Graphite ”. Датата е 27 май 1992 година Току-що капитанът Наско Сираков е вдигнал Купата на България, откакто „ Левски ” надиграва с безапелационното 5:0 Пирин (Благоевград) във финала на стадион „ Георги Бенковски “ в Пазарджик. Сираков за следващ път е водещият изпълнител на „ сините “, като този сезон забива 31 гола в 34 мача във всички шампионати.

Нумизматите също има какво да открият на платформата NFT Credo. Вчера се пуснаха на търг нови 2 сребърни медала №17 и №18 от сбирката с лика на Наско Сираков във връзка 60-годишнината му. Началната цена за всяко сребърно произведение на онлайн търга е 1000 лева, а всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „ Левски “ като безплатна помощ към клуба.

От NFT Credo оферират още пакетна оферта за обща покупка на NFT сбирка и юбилеен орден с отстъпка от -20%, с цел да може всеки почитател да влага и икономисва по едно и също време.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР