NFT Credo се включва в благотворителния търг на Дарик радио

...
NFT Credo се включва в благотворителния търг на Дарик радио
Коментари Харесай

NFT Credo се включва в благотворителния търг на Дарик радио

NFT Credo се включва в благотворителния търг на Дарик радио като подари първия от специфичната серия медали, отдадени на извоюваната от ПФК „ Левски “ 27-ма Купа на България през месец май 2022 година. Търгът е проведен от„ Ники Кънчев шоу ”, „ Дарик кафе ”, Спортното шоу на Дарик и уеб страницата dsport.bg.

По традициясъбраните средства Дарик подарява в интерес на Фонда за лечения на деца аутисти и на Фондация „ Нашите недоносени деца ”. Всеки, който има предпочитание, може да се включи в благородната самодейност и да наддава за колекционерския продукт в границите на днешния ден.

Включете се и наддавайте тук-

Платформата NFT Credo сътвори Серията за извоюваната от ПФК „ Левски “ Купа на България за да събраните средства да се дарят на синия тим. Тя се състои от 108 произведения от чисто сребро проба 999, направени от Монетния двор към Българска народна банка. Броят на медалите не е инцидентен – малко след завоювания първи трофей от 2009 година насам, ПФК „ Левски “ означи своя 108-ми рожден ден.

За да означи уместно извоюваната Купа на България и с цел да изпрати в приповдигнато въодушевление една година, белязана от върхове и спадове, NFT Credo ще започва формалната им продажба идната седмица, като всички средства, които се генерират, ще бъдат дарени на ПФК „ Левски “. Ценните колекционерски продукти са още една идеална опция за изненада на непосредствен другар или родственик за идните коледни и новогодишни празници.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР