Независимостта и обективността на медиите представляват важна част от основите

...
Независимостта и обективността на медиите представляват важна част от основите
Коментари Харесай

Германският президент: Независимите медии са в основата на демокрацията

Независимостта и обективността на медиите съставляват значима част от основите на демокрацията , съобщи пред ДПА немският президент Франк-Валтер Щайнмайер по случай 70-та годишнина от основаването на организацията Дойче пресе агентур.

" Днес, когато се питаме, след седем десетилетия от влизането в действие на немската конституция и основаването на ДПА, за аргументите за триумфа на демократичния курс след мрачните дълбини на диктатурата, то ДПА е част от отговора ", сподели Щайнмайер.

Агенцията е " дала важен принос за триумфа на тази народна власт " , добави президентът, представен от ДПА.

Щайнмайер жигосах офанзивите против публицисти и политици, като офанзиви против самата народна власт и изрази отвращение от обстоятелството, че и двете групи от ден на ден стават обект на набези.

Физическото принуждение стигнало до ликвидиране, като в неотдавнашния случай с немския локален политик Валтер Любке . " Това е офанзива против политическата ни просвета, против вътрешния мир и демокрацията ", сподели Щайнмайер.-->

Десен екстремист си призна, че е направил убийството, само че проверяващите органи изследват опцията за по-голям скрит план .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР