Независимо разследване започна във Великобритания след разкритието на педофилски скандал

...
Независимо разследване започна във Великобритания след разкритието на педофилски скандал
Коментари Харесай

Разследват педофилски скандал в малък град на Острова

Независимо следствие стартира във Англия след разкритието на педофилски скандал в британския град Телфорд, който потресе обществеността, съобщи Франс прес.

Според следствие на английския вестник " Сънди мирър " до 1000 деца, измежду които най-малките на 11 години, са били жертви на експанзия и обезчестяване, от време на време групово, от 80-те години насам в Телфорд - град с население от 170 000 души в Централна Англия. Полицията не е съумяла да разбие педофилската мрежа в града, добавя изданието.

В сряда пред английските депутати английският министър председател Тереза Мей сподели, че е шокирана от разкритията и назова случилото се " ужасяващо ". Тя акцентира, че е належащо допустимо най-бързо провеждането на следствие за установяването на истината. Разследването се води от самостоятелен орган, който ревизира дали институциите са направили всичко належащо, с цел да защитят децата.

Пред " Сънди мирър " 14-годишно момиче от Телфорд описа, че е било насила да има полови връзки с няколко мъже в заведения за хранене или мизерни къщи. След това то отивало в локална клиника два пъти седмично, с цел да вземе хапчета против зачеване, само че никой не му задал въпроса за какво се нуждае от тях. Нейните нападатели я заплашвали със разпра, в случай че проговори.

Депутатката от Телфорд от Консервативната партия Луси Алън сподели, че жертвите на педофилската мрежа в града са били неведнъж бели девойки от работен фамилии, които са имали разнообразни проблеми и тъкмо по тази причина нападателите ги взимали на прицел.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР