Независимо от икономическата ситуация, глобалните проблеми с коронавируса и състоянието

...
Независимо от икономическата ситуация, глобалните проблеми с коронавируса и състоянието
Коментари Харесай

Нов метод за заключване на вашия дом

Независимо от икономическата обстановка, световните проблеми с ковид и положението на пазара на високотехнологични технологии, разработчиците на Xiaomi не престават да уголемяват гамата от нови джаджи, които опростяват живота ни и вземат решение доста ежедневни проблеми. Сега, инженерите на Xiaomi показаха Xiaomi Smart Lock E.

Рано или късно карантината ще завърши и ще би трябвало да напуснем домовете си, за отбраната на които са проектирани смарт ключалките Xiaomi Smart Lock E. Те разполаат с шест метода за отключване едновременно. Новата джаджа от Xiaomi може да се отвори благодарение на пръстов отпечатък, ключова дума, таймер, като се употребява Bluetooth, с HomeKit или по обичайния метод благодарение на общоприет ключ.

В същото време точността на датчика за пръстови отпечатъци е 98.5%. Използването на HomeKit пък уголемява опциите за потребление на Xiaomi Smart Lock E в системата на Apple - с iPhone, iPad или Watch смарт часовник, притежателите могат да отключват и заключват врата, като употребяват или особено приложение, или асистента Siri.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР