Независимо дали става въпрос за комедия или драма, филмовите режисьори

...
Независимо дали става въпрос за комедия или драма, филмовите режисьори
Коментари Харесай

10 плажни курорта, които можете да видите във филмите

Независимо дали става въпрос за комедия или драма, филмовите режисьори жадуват за прелестна конюнктура, търсейки идеалното място за екипа и актьорите, написа profit.bg.

Понякога почитателите се разочароват, разбирайки, че прелестните подиуми не съществуват, а са единствено фон.

При други обаче те са изцяло действителни и даже можете да ги посетите. Вижте няколко плажни курорта, които виждате и във филмите.

Четири сезона, Балтимор, Санта Барбара, Калифорния

Във кино лентата „ Не е елементарно “ Джейн (Мерил Стрийп) и Джейк (Алек Болдуин) се срещат на фамилно събиране 10 години след развода си. Бившата двойка усеща необичайно привличане между тях, което прераства в нова обич.

Въпреки че се схващат връзката им да си остане единствено странична спекулация, скоро тя стартира да въздейства на персоналния живот и на двамата. Част от кино лентата е сниман във Four Seasons Resort Biltmore.

Хотел Wallilabou Anchorage, Св. Винсент, Гренадини

Къде другаде, с изключение на в Карибския басейн, може да се снима пиратски филм? Във втора част подиуми от " Карибски пирати " са снимани тук като фон.

Фалшивият град, наименуван Порт Роял, по името на известния пиратски град в Ямайка, е издигнат в залива Уолилабу, а притежателите на хотела го резервират, трансформирайки го в музей.

Round Hill Hotel & Villas, Монтего Бей, Ямайка

Освен че е магнит за звездните ваканции на Джулия Робъртс и Райън Гослинг, Round Hill Hotel & Villas се появява в кино лентата от 1998 година How Stella Got Her Groove Back с Анджела Басет.

St. Regis Princeville, Кауай, Хавай

Макар и в малко подиуми, във кино лентата „ Потомците “ с Джордж Клуни се появява този прелестен хотел на северния бряг на Кауай. Филмът завоюва Оскар за най-хубав сюжет през 2012 година

One & Only Ocean Club, Райски остров, Насау, Бахамски острови

Отпуснете се с книга в библиотеката в One & Only Ocean Club, една от филмовите местоположения на Казино Роял (2006) с присъединяване на Даниел Крейг.

Ако желаете да сте като Бонд, разкопчайте портфейла си и резервирайте вилата с четири спални, с прибираща се стена, която гледа към водата.

The Carlyle Hotel, Маями Бийч, Флорида

Сред най-запомнящите се функции на починалия Робин Уилям беше Арманд Голдман в комедийния филм " Клетка за птици " (1996). Потопете се в арт деко стила на Маями Бийч, като отседнете в The Carlyle, където е сниман част от кино лентата.

Royal Hawaiian, Хонолулу, Хавай

Няма по какъв начин да не забележите розовата постройка на този ембематичен хотел, в който са снимани доста филми. Тук е сниман и Big Eyes (2014) на Тим Бъртън за американската художничка Маргарет Кийн.

Fontainebleau Miami Beach, Маями Бийч, Флорида

Кой може да не помни незабравимата игра на Кевин Костнър и Уитни Хюстън в сантименталния трилър Бодигард (1992)? Именно в президентския апартамент тук е сниман част от кино лентата. Басейнът и балната зала на комплекса също се появяват в някои подиуми.

Turtle Bay Resort, Северно крайбрежие, Оаху, Хавай

Тук са снимани подиуми от „ Прелъстен и зарязан “. В него се споделя за неуспелия музикант Питър Бретър, който е прекарал шест години в идеализиране на своята другарка - телевизионната звезда Сара Маршал.

Тя го изоставя и съкрушеният Питър взема решение да замине за Хаваите, където се сблъсква с някогашната му и съвършеното й ново гадже.

Phulay Bay, A Ritz-Carlton Reserve, Phulay Bay, Тайланд

Откакто Леонардо Ди Каприо взе участие в „ Плажът “ през 2000 година, плажовете на Тайланд са били горещи места за снимане. Това включва и „ Ергенски запой II “ (2011) - комедия, в която четирима другари пътуват до Тайланд за сватбата на своя другар.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР