Независимият български телеком Нетера Комюникейшънс“ беше обявен за най-добрата българска

...
Независимият български телеком Нетера Комюникейшънс“ беше обявен за най-добрата българска
Коментари Харесай

„Нетера“ с БГ Оскар в дигиталните технологии

Независимият български телеком „ Нетера Комюникейшънс “ беше разгласен за най-хубавата българска компания в региона на цифровите технологии. Признанието е от Европейските бизнес награди за 2019 година (European Business Awards). Компанията със седалище в София и офис в Пловдив, бе определена от над 120 000 бизнеса, прегледани от началото на тази година за Европейските бизнес награди.

В конкуренцията участваха общо 2753 компании, които през юли 2019 година бяха включени в селекцията „ Ones to Watch “ на фирмите с отлични достижения.

" Нетера " е извънреден водач в своята област. Да бъдеш определен за народен победител значи, че показваш забележителни нововъведения, нравственос и триумф, сподели при награждаването Адриан Трип, изпълнителен шеф на European Business Awards.

Журито на Европейските бизнес награди, в което членуват бизнес водачи и учени от целия свят, дефинира телекомът да съставлява България на финалния стадий на надпреварата. Там ще бъдат определени европейските спечелили.

Европейските бизнес награди се организират за 12-а поредна година. Основната им цел е да подкрепят развиването на по-силна и сполучлива бизнес общественост в Европа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР