Незаменимият IT „експерт” Славчо Славчев, който с безкрайната си наглост

...
Незаменимият IT „експерт” Славчо Славчев, който с безкрайната си наглост
Коментари Харесай

Ето GSM-а на „специалния” Славчо от HelpKarma - 0884 77 87 99, обадете му се с „благопожелания”

Незаменимият IT „ експерт” Славчо Славчев, който с безкрайната си безочливост лапал галактическа заплата от парите на донорите в HelpKarma, стигаща до немислимите 80 000 лв. на месец, бе разконспириран от вбесени жители.
Ето го номера на специфичния Славчо – звъннете му и се разберете с него по какъв начин да му дадете пари за жилището, който желае да купи, въпреки че заплатата му е близо три пъти по-голяма от парите на немския канцлер Ангела Меркел, която се разписва под 18 820 евро (36 000 лева.) на месец. Голямата заплата води и до огромни зависимости – в няколко медии към този момент изтече информация, че незаменимият Славчо прекалявал с кокаина, като пръскал по 4000 лена на месец за „ бело “.
Затова ние ви призоваваме – звънете на Славчо, не го жалете, пожелайте му нещо „ благо “ – 0884 77 87 99
На фона на грандиозния скандал с отклоняването на милиони левове от парите, събрани от бедна България за лекуване на тежкоболни деца, страната ни се снабди с трима нови герои, написа във фейсбука си общинският консултант от Бургас Владимир Павлов.
Ето целия пост, който се заслужава да бъде прочетен:
България има своите трима нови герои❗️
Уникални при това…
Да стартираме с описа по картинка.
Дамата вляво, играеща ролята на „ Многострадална Геновева “, се оказа скрита лимонка. Мацката употребила детето си /нуждаещо се от лечение/, за набиране на средства за воаяжи, екскурзии и купони посредством ХелпКарма, в която е член на Управителния съвет.
Като похарчи набраното, подвига лимита на сумата в страницата и воала. За какво да работи, като има наивници да превеждат наготово? Сега е оповестила, че й трябват още 350 000 евро…Муцка!
Тоя в средата, дето пие вода като смок, се оказа идеологът на измамата и притежател на компания за бързи облаги и заеми. Нервно му е нещо, щото знае, че ще връща и крепко ще яде пердах!
Тоя вдясно, дето гледа като препикано мушкато, най-ценният ИТ кадър във Вселената, с незаменими качества и умения, гнидатата, която получава до 80 000 лв. от дарените за заболели деца, е бате Слави.
Та тоя космат хакер преднамерено вземал такива заплати, та да могат господата от ХелпКарма или в превод ПомогниДаКрадна, да укриват налози в изключително огромни размери.
Как става това?
Ами по този начин, като дават на един баснословни суми, той се обезпечава на оптималния предел и останалото го взима чисто, като раздава на останалите в офиса дяловете им, без да се заплащат за тях осигуровки и налози.
Общинарят от Бургас Владимир Павлов разпердушини тримата мошеници от ПомогниДаКрадна
И след това тия декларират пред камера, че работели без възнаграждение, в изгода роду, щото единствено бате Слави вземал заплата! Мамини, па благи…
И до момента в който децата мрат, чакайки да получат за лекуване дарените пари, тия тримцата унуфрита си раздавали заеми един на различен, връткали схеми, изнудвали родители на умряли деца да не подаряват незиползваните суми, правили се на значими и така нататък
Искам да видя лицата на родителите им… желая да схвана в каква фамилна среда се възпитават изроди, да живеят върху болката, страданието и гибелта на деца…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР