Незаконни гонки и спасяване на задържани заложници са само част

...
Незаконни гонки и спасяване на задържани заложници са само част
Коментари Харесай

Незаконни гонки и заложници в „Полицаите от края на града”

Незаконни гонки и избавяне на арестувани заложници са единствено част от виновните задания, с които ще се заеме познавач групата, ръководена от контрольор Пламенов, в новия епизод на „ Полицаите от края на града” – в петък, от 21.00 ч. по NOVA.

Топ секретна информация от Централно разузнавателно управление на САЩ е изпратена в сектора, само че попада в ръцете на Калата, който по неточност изпуска папката… в тоалетната. След следващия неуспех – той взема решение, че полицейският живот не е за него, желае да отиде в Смолян при братовчед си и да стане пастир. За да му оказват помощ да повярва в себе си, Пацо и Крис имат нов талантлив проект - да освободят от ръководството Гошо Гестапото - нарушител с десетки присъди за ликвидиране, а Калата да го залови и по този начин да блесне в службата.

Неочаквано нещата се объркват и Гестапото хваща група заложници, измежду които е и Ина. Калата се включа в договарянията и с цел да избави Ина, самият той влиза като пленник. Как ще се оправи с виновната задача и ще успее ли да измъкне невредима обичаната си Ина – следва да разберем в петък вечер по NOVA.

Калин Сърменов - топ мафиот в „ Полицаите от края на града”

Междувременно екипът на Пламенов има нова задача – да открие и залови уредниците на противозаконни гонки. Костов чака от Пацо и хората му имена, сборни пунктове, дати и часове. За да се снабдят с скъпата информация, „ познавач полицаите” са готви даже да се свържат с Блатечки, който има опит с гонките от кино лентата „ Бензин”. Разбирайки, че Крис работи по случая, Криси взема решение да влезе в рисковата конкуренция и по този начин да притегли вниманието му. Но дали този път дъщерята на Пацо няма да прекрачи всички граници и да заплаши живота си поради любовта?

Алекс и Кристиян: Паснахме си в “Полицаите от края на града”

В епизода ще забележим и Алекс Раева - в сватбена рокля. Ще се омъжи ли Силвия за новата си обич или още веднъж ще избере да заложи на остарялата?

Не пропускайте следващата порция непредвидени обстановки и занимателни моменти, които ще се изпречат на пътя на „ Полицаите от края на града” – този петък, в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР