Незабравим цитат от д-р Хаус или банална истина, изследване на

...
Незабравим цитат от д-р Хаус или банална истина, изследване на
Коментари Харесай

Реплика от "Д-р Хаус" се оказа брутална истина!

Незабравим откъс от доктор Хаус или банална истина, проучване на търсенията в Гугъл го потвърждава по категоричен метод: всички лъжат. Особено когато става дума за връзки и секс, написа Obekti.bg, базирайки се на Uproxx.
Американски академик и някогашен анализатор на данни в Гугъл, разполага с милиони търсения, които го потвърждават. В книгата си Everybody Lies: What the Internet Can Tell Us About Who We Really Are Сет Стивънс-Давидовиц разкрива изненадваща информация въз основата на нещата, които хората търсят.
Стивънс-Давидовиц проучва информация от тъсачките, обществените медии и даже порно уеб страниците. Той организира и проучвания благодарение на звукозапис.
Някои от резултатите мъчно могат да ни шокират. Например, единствено 25% от мъжете и 8% от дамите признават, че гледат порно. Въпреки това, обстоятелствата приказват, че 66% от мъжете и 41% гледат порно постоянно.
Има обаче и по-изненадващи статистики. Например, кое е най-популярното съгласно търсенията недоволство на хетеросексуалните дамите във връзка с техните сътрудници? „ Защо гаджето ми не желае да прави секс с мен? “ Това търсене е два пъти по-разпространено от същото търсене от страна на хетеросексуалните мъже във връзка с техните приятелки.
„ Това не значи, че два пъти повече мъже отхвърлят секс на приятелките си спрямо дамите. По-скоро повода е, че когато гаджето не желае секс, дамите са по-склонни да се извърнат към Гугъл, тъй като е по-изненадващо, “ написа Давидовиц.
„ Защото известната просвета основава усещането, че мъжете непрестанно желаят секс. Но считам, че данните демонстрират, че мъжете, които заобикалят секса, са по-често срещано събитие, в сравнение с обичайно се счита. “
Което ни води до различен любопитен резултат: Колко постоянно в действителност хората вършат секс? Много по-малко, в сравнение с настояват. За да пресметна какъв брой секс в действителност вършат хората, Давидовиц се обръща към General Social Survey в Съединени американски щати, в което хетеросексуални мъже и дами дават отговор на въпроса какъв брой постоянно вършат секс и дали са употребявали презерватив. Резултатите от това питане допускат, че дамите като цяло употребяват 1,1 милиарда презерватива годишно. Мъжете употребяват 1,6 милиарда. А истината е, че годишно в Съединени американски щати се продават не повече от 600 милиона презервативи.
„ Смятам, че в проучванията всеки преувеличава какъв брой постоянно прави секс, тъй като в днешната просвета има огромен обществен напън да правиш доста секс и да не признаваш, в случай че не правиш толкоз секс. И мъжете, и дамите, са сложени под напън да преувеличават. “
Други резултати крият малко изненади. Като да вземем за пример това, че мъжете са загрижени за размера на пениса си. При това съществено загрижени. Данните от търсенията разкриват, че мъжете освен изпитват неустановеност във връзка с размера си, само че и че това се случа във всяка възраст. Едно от най-разпространените опасения във връзка с остаряването не са проблемите със сърцето или оплешивяването, а: „ Ще стане ли пенисът ми по-малък с възрастта? “.
Колкото до дамите, става известно, че оттатък паниките, че е прекомерно дребен или прекомерно огромен, размерът значително... не ги интересува.
Стивън Давидовиц счита, че данните от онлайн търсенията може да се основни за откриване на някои от най-грижливо скътаните истини за човечеството.
„ Мисля, че има нещо доста успокояващо в дребната бяла кутия, където хората се усещат много удобно да споделят неща, които другояче не биха споделили на никого: половите си ползи, здравословните проблеми, несигурностите си. И употребявайки тези анонимни общени данни, можем да научим доста повече за хората, в сравнение с в миналото въобще сме знаели. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР