Незабавно разпускане на Националния оперативен щаб поискаха от партия АБВ.

...
Незабавно разпускане на Националния оперативен щаб поискаха от партия АБВ.
Коментари Харесай

Предлагат доц Атанас Мангъров за нов главен здравен инспектор

Незабавно разформироване на Националния действен щаб желаеха от партия АБВ. Лидерът Румен Петков обоснова настояването с неналичието на причини за техните решения, дейности и бездействия.
" Убедени сме, че ще пристигна време от тези хора да се търси отговорност ", сподели Петков и добави: " За тях конюнктурата, постът е всичко, за тях здравето на нацията е нищо ". Той напомни, че поради прекъсването на планови интервенции и пазенето на ковид-места в лечебните заведения докара до огромния брой смъртни случаи предходната година.
 Незабавно - оставка на ЦИК и разформироване на НОЩ желаят от АБВ Незабавно - оставка на ЦИК и разформироване на НОЩ желаят от АБВ
Като неуместни дефинира концепциите на премиера за отбягване на нови избори водачът на АБВ Румен Петков. " Трите предложения на Борисов са неуместни...
" 10 хиляди българи предходната година умряха поради хаоса и неспособността на здравните управляващи ", посочи Петков. АБВ упорстват при структурирането на такова звено като инструмент на страната, в него да намерят място инфекционисти и епидемиолози, сподели още водачът на партията и заяви, че ще упорстват идващият здравен министър неотложно да уволни държавния хигиеничен контрольор, който по думите му е некадърен да извърши със наличие от позиция на публичния интерес ролята, която има. “Следващият здравен министър от новия кабинет да уволни държавният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, който да бъде сменен от доцент “, желаеха още от партията.
Доц. Атанас Мангъров, който беше кандидат-депутат от АБВ, изрази очаквания, че " с новото Народно заседание, отпред на хората, които ръководят пандемията в страната ще застанат същински епидемиолози и хора, които схващат от инфекциозни болести, а не хора, които заради обстоятелството, че били чели доста, са поставени там да извършват непознати нареждания ".
Румен Петков заяви, че АБВ са предложили на доцент Мангъров да продължат взаимната си работа и акцентира, че единствени се изправят пред обществото със устрема за естествен живот и работещи институции. Самият доктор съобщи, че за него изборната акция била нещо ново, с което не се е сблъсквал до този миг. Оказало се, че от АБВ споделят сходни възгледи и задачата на акцията била да се изясни какво би могло да се направи от здравна позиция да се върнем по-бързо към естествен живот. В забележителна степен бяхме чути, само че въпреки всичко в нашето общество се постановяваше боязън, предизвести доцент Мангъров.
Според него до една-две седмици случаите на ковид ще затихнат. Доц. Мангъров е сигурен, че нещата нямало да бъдат такива, каквито били, тъй като щяло да има промени във възгледите измежду хората. Всички безсмислени затваряния - отваряния - всичко това било една нелепост от епидемиологична позиция и способи за всяване на боязън, посочи медикът. Той се надява в новото Народно заседание да влазят същински епидемиолози и хора, които схващат от инфекциозни болести.
 Доц. Атанас Мангъров: Гласувах за това да се върнем към естествен живот и да си оправим страната Доц. Атанас Мангъров: Гласувах за това да се върнем към естествен живот и да си оправим страната
" Гласувах машинно. Става бързо. Гласувах за това да се върнем към естествен живот и да си оправим страната ". Това сподели пред публицисти...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР