Неймар пропуска мача с Орлеанс за Купата на ФранцияНападателят на

...
Неймар пропуска мача с Орлеанс за Купата на ФранцияНападателят на
Коментари Харесай

Неймар пропуска мача с Орлеанс за Купата на Франция

Неймар пропуща мача с Орлеанс за Купата на Франция
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар ще пропусне дуела от осминафиналите за Купата на Франция против втородивизионния Орлеанс, удостовери мениджърът Томас Тухел. Бразилецът има контузия на слабините и в понеделник мина медицински прегледи в болница, които са били обнадеждаващи, само че все пак немският експерт няма да рискува с включването на огромния си футболист. Неймар се появи като запаса при равенството 2:2 с Бордо в Лига 1 на 2 декември и получи травма на същото място, което нарани в другарската среща на Бразилия с Камерун преди месец.

,,Той тренира в неделя, само че не на цялостни обороти. Затова няма да играе против Орлеанс “, сподели Тухел. Последните два мача на ПСЖ в шампионата – семейството на Монпелие и гостуването на Дижон бяха отсрочени поради митингите на,,жълтите жилетки “ и опасността от нова терористична офанзива, след тази на коледния базар в Страсбург. „ Беше мъчно, тъй като в четвъртък разбрахме, че мачът с Дижон е отсрочен, само че в петък ни споделиха, че можем да играем в неделя “, показа Тухел.,,И в петък вечер дуелът дефинитивно отпадна “.

Германският ментор разяснява и обстановката с Адриен Рабио. Договорът на полузащитника с парижани изтича след края на сегашния сезон.,,Не мога да подсигурявам, че Адри ще приключи сезона при нас. Той към момента не е удостоверил, че желае да остане при нас, тъй че всичко е допустимо “, добави някогашният треньор на Борусия Дортмунд.

23-годишният Рабио, който отхвърли да участва в разширения състав на Франция за Световното състезание, отхвърли към този момент няколко оферти от френския първенец да удължи престоя си на,,Парк де Пренс “. Междувременно, стана явен противникът на парижани за осминафиналите на Шампионската лига. Тимът ще се изправи против Манчестър Юнайтед. Първият дуел ще се изиграе на,,Олд Трафорд “ на 12 февруари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР