Неймар поднови пълноценни тренировки със съотборниците си от Пари Сен

...
Неймар поднови пълноценни тренировки със съотборниците си от Пари Сен
Коментари Харесай

Неймар поднови тренировки с ПСЖ

Неймар възобнови пълноценни тренировки със съотборниците си от Пари Сен Жермен преди трите значими мача на отбора през идната седмица. Бразилският национал не взе участие в последните два дуела на френския гранд - успехите в Лига 1 над Монпелие и Тулуза, поради мускулна отмалялост.
 
30-годишният бразилец продължава да тренира по самостоятелна стратегия поради мускулен дискомфорт. Неймар евентуално ще бъде в състава за дуела против Олимпик Марсилия в сряда от осминафиналите на шампионата за Купата на Франция.

След това водачът в Лига 1 ПСЖ се изправя против четвъртия Монако в шампионата в събота, преди да одобри Байерн (Мюнхен) в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига идната седмица.

От френския клуб разгласиха фотография на Неймар по време на тренировката в понеделник, до момента в който другият отсъстващ поради травма Серхио Рамос също участва на заниманието.

Очаква се обаче Килиан Мбапе да пропусне първата среща с Байерн, защото към момента лекува травма на бедрото. Неймар, който отпразнува своя 31-и рожден ден в неделя, има 17 гола и 14 асистенции в 25 мача във всички шампионати през този сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР