Невяна Владинова и Катрин Тасева безспорно са двете ни звезди

...
Невяна Владинова и Катрин Тасева безспорно са двете ни звезди
Коментари Харесай

Общата мечта на Неви и Катрин: Да се държим за ръце на стълбичката в Токио

Невяна Владинова и Катрин Тасева несъмнено са двете ни звезди в самостоятелното направление в художествената гимнастика. И двете девойки направиха най-силната си част от сезона тази пролет. Качиха се няколко пъти на почетната стълбичка по едно и също време на надпревари от Световна купа. Безспорно най-големият им триумф бе Световната купа в София. Невяна Владинова завоюва златен орден, а Катрин Тасева завоюва сребърно отличие. Двете стъпиха на почетната стълбичка и се хванаха за ръце, слушайки българския химн.

„ Най-голямото благополучие беше на нашата Световна купа, когато се държахме за ръце ”, сподели прочувствено Неви, а Катрин добави: „ Да, това беше доста мощен миг. ”

„ Общата ни фантазия е да стъпим дружно на почетната стълбичка на Олимпиадата в Токио ”, разкриват двете хубавици в изявление пред Нова телевизия.

Многократно е ставало въпрос за другарството сред двете. Неви и Катя са на първо място приятелки, а по-късно съотборнички и съпернички, което се постанова поради спорта, който упражняват.

Момичетата са родени в Пловдив и Плевен, само че са израснали в залата в София. „ Най-голямото лишаване, което вършим, е да бъдем надалеч от роднините си ”, споделя Катрин. „ Това пък доста ни оказва помощ да се оправяме сами с нещата от живота ”, призна Невяна.

„ Един ден влязох в един магазин и дамата ме помоли – извинете, може ли един подпис за щерка ми, тя ви е огромна фенка. Не можех да допускам, че на мен ми приказва ”, описа Катя с усмивка на уста, а Неви добави сходен случай: „ Онзи ден в МОЛ-а пристигна едно момиченце, с цел да разпиша картичка на сестричката й за рождения ден. На мен ми стана доста благо. ”

А ето какво споделиха двете девойки за любовта: „ Имам момче, което сега... Не желая доста неща да разясня ”, показа загадъчно Катя.

„ Аз имам сериозен другар, живеем дружно. Аз с изключение на да си кажа, че го обичам, само че той си го знае ”, добави Неви.

 

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР