Невиждани рокади започват в областната дирекция на полицията във Враца

...
Невиждани рокади започват в областната дирекция на полицията във Враца
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Почва масова сеч във врачанската полиция, падат главите на знакови началници

Невиждани рокади стартират в регионалната дирекция на полицията във Враца и в районните ръководства в региона, научи извънредно организация BulNews.
През идващите дни ще бъдат заменени знакови началници, които от години работят в системата на Министерство на вътрешните работи и са потвърдени експерти.
По неофициална информация нареждането за невижданата чистка е обещано от алените кхмери във вътрешното министерство, а за новоназначения шеф Цветко Нинов е останала единствено неприятната задача да уведоми своите сътрудници.
Списъкът на рокадите е дълъг и стартира с досегашния началник на „ Миграция “ Пламен Петков. Той става част от екипа на шефа като негов заместител. На неговото място отива началникът на „ Икономическа полиция “ Димитър Йончев. Поста след него се чака да поеме сегашният зам.-директор на полицията Емил Спиридонов.
Началникът на РУП-Бяла Слатина Красимир Йончев ще бъде изместен като подобен в Роман. Колегата му от там Петър Иванов го пращат да управлява Участък Борован.
От Монтана се завръща Димитър Мишонов. Досега той бе зам.-директор на полицията, а във Враца става шеф бранш „ Криминална полиция “ в РУП-Враца.
Очаква се преди изборите да бъдат свалени от позициите им и ръководителите на районните ръководства в Козлодуй, Мездра и Враца, както и този на Участък Криводол.
По коридорите на дирекцията се шушука, че повода за сериозните рокади е стремежът на служебното държавно управление да бъде лимитирано пазаруването и продаването на гласове за ГЕРБ и Движение за права и свободи. Всъщност и до момента полицията изпълняваше абсолютно своите задания по опълчването на тази порочна процедура, само че повода то да не е толкоз сполучливо е и в дейностите на прокуратурата.
Мащабът на измененията подсказва, че държавното управление на Румен Радев се готви да ръководи повече време, в сравнение с обществото чака.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР