Невиждана бойна карта, световни и европейски шампиони по ММА и

...
Невиждана бойна карта, световни и европейски шампиони по ММА и
Коментари Харесай

SFC 8 The Matrix ще тресе Зимния дворец в София нa 12 май 2019!

Невиждана бойна карта, международни и европейски първенци по ММА и К1 ще са в конкуренция за златото на Spartacus Fight Championship на 12 май 2019г., в София, студентски град, Зимен замък на спорта.

SFC продължава стремително годината, подготвяйки следващото си грандиозно шоу с което да зарадва своите почитатели и фенове на бойните спортове. SFC 8 "The MATRIX " ще протече под символиката на "Матрицата " - всичко има начало и край, след което следва още веднъж начало... безкрайността, символизирана от 8-цата на следващото издание, демонстрира този безконечен кръговрат, в който водещ детайл е желанието за развиване и постоянството да не се отказваш!

Специална отстъпка за първите 500 закупени билети са ни подготвили спонсорът на събитието – Britos! Побързайте да бъдете от първите сграбчили своя билет за мега бойното шоу SFC 8 The Matrix!



Това са все имена, които потвърдиха на SFC 7 Avatars, Sofia, че заслужават своето място във веригата и за напред!

SFC 8 The Matrix - Бъди там! Билети може да закупите НА ТОЗИ ЛИНК , единствено в този момент на промоционална цена от 10, 13 и 15 лева до привършване на лимитираното количество.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР