Невиждан скок на цените на самолетните билети в Русия за

...
Невиждан скок на цените на самолетните билети в Русия за
Коментари Харесай

Паника в Русия: Невиждан скок в цените на самолетните билети - от 7000 долара в едната посока


Невиждан скок на цените на самолетните билети в Русия за страни, за които не се желаят визи. Това е едно от последствията от решението на съветския държавен глава Владимир Путин за частична военна готовност в страната.

Билетите към този момент доближават хиляди долари, в случай че ги има. Част от хората разказват протичащото се с една дума - суматоха.

На другия полюс са руснаците, които споделят, че мобилизацията е логически ход и не е непредвидена като може да доближи надалеч над 300 000 души.

Алекс Строцкий живее в София от датата на нападението над Украйна, 24 февруари. Той споделя, че хората ще се опитат да избегнат мобилизацията.

“Няма да съумеят да ги намерят, те не живеят по адресната си регистрация, крият се по разнообразни села. Това обаче не е живот, не може постоянно да си в суматоха, да се озърташ за правоохранителните органи. Говори се за 300 000 души, само че не им имам вяра. Според някои източници мобилизираните ще стигнат 1 милион души ”, съобщи Алекс Строцкий.

Според него хората не излизат всеобщо на митинги, тъй като ги е боязън да не лежат в пандиза. Има и друга позиция.

“Има избрана тревога, изключително дамите се тревожат повече. Имам другари, които не са съгласни с мобилизацията, само че аз не диспутирам с никого. Войната постоянно е ужасна, войната е гибел и в действителност може да се стачкува против войната, в интерес на мира ”, сподели Михаил Веременко, гражданин на Москва.

“В доста градове имаше несъгласувани протестни акции. На арестуваните непосредствено са им връчвани военни призовки, като Кремъл смята за тази процедура за законна. Изчезнаха билетите за всички безвизови страни - Армения, Казахстан, Киргизстан. Но в провинцията има и доста искащи да бъдат мобилизирани, тъй като хората са небогати и имат потребност от пари ”, съобщи Дмитрий Серков.

Кадри, с които bTV разполага демонстрират обстановката на летище “Шереметиево’ през днешния ден. На този полет 99% от пасажерите са мъже.

Ако решите да напуснете Москва, можете да го извършите в идващите дни, само че на цена от 7000 $.

Освен че са скъпи, билетите последователно свършват, демонстрира инспекция на bTV.

Засега за овакантяване на Русия не се изисква различен документ, с изключение на документа за идентичност, само че последователно инспекциите и по сухопътните граници и на летищата се ускоряват.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР