Невероятно талантлива българка накара цял квартал да й пляска от

...
Невероятно талантлива българка накара цял квартал да й пляска от
Коментари Харесай

Цял квартал аплодира от балкона красива българка под карантина в Париж ВИДЕО

Невероятно надарена българка накара цялостен квартал да й пляска от балкона и прозорците по време на карантина.

Александра Панайотова споделя, че живее в Париж. Като в доста други страни и там хората излизат на балконите и пеят или пък просто пляскат в поддръжка на тези, които са на първите редици в битката с ковид.

"Днес попитах съседите (в груповия чат), какво желаят да им извърша тази вечер. Бяха единомислещи - българска ария.

Съседите провеждат „ шоу за гении “ всяка вечер в 19:30 (разлепиха известия в асансьора и на прозорците си) за всички да се почувстваме малко по-добре. Ако не сте наясно, Париж е под карантина, позволено е доста лимитирано придвижване отвън дома. "



Реакцията на хората от близките блокове и кооперации е в действителност невероятна, а самото видео е споделяно от десетки консуматори, които не стопират да се възхищават на гения на младото момиче.

Самата Александра споделя на профила си във Facebook, че по-късно осъществяване всяка вечер пее по една българска национална ария от балкона си, с цел да накара парижаните да заобичат фолклора ни.

Тя е освен красива, само че и влюбена в музиката и живота. Занимава се професионално с пеене, като разделя времето си сред Париж и София. Носи родината в сърцето си, а огромната и обич я води в меката на модата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР