Невероятни новини за въпреки трудния момент за туризма! Водещият петзвезден

...
Невероятни новини за въпреки трудния момент за туризма! Водещият петзвезден
Коментари Харесай

InterContinental Sofia с три отличия от престижните IHG Star Awards


Невероятни вести за макар сложния миг за туризма! Водещият петзвезден хотел в България и единствен представител на първокласния бранд InterContinental® Hotels & Resorts, стана „ Хотел на годината “ на премиите на IHG® в Европа за 2019! Призът се дава на хотела с най-високи резултати в обслужването на гостите и взаимоотношенията със притежателите, чиновниците и обществото, и е знак на сполучливия мениджмънт и налагането на най-хубави практики в хотелиерството.

Освен „ Хотел на годината за 2019 “, InterContinental® Sofia, завоюва и други две оценки на влиятелните награди на веригата – “Heartbeat Torchbearer ” и “Trailblazer ”. Първата се връчва на хотели, показали най-високо равнище в обслужването на гостите, а втората – на хотелите от веригата, постигнали всички заложени целиза годината, в това число финансови индикатори, задоволеност на гостите и чиновниците, грижа за околната среда. „ Всички тези награди са доказателство за усилената работа на целия екип на InterContinental® Sofia и аз съм безпределно горделив с невероятните резултати, които реализираме дружно! “ – споделя Генералният управител на хотела, Анджело Зукала. „ В нашата промишленост поддръжката и мощният дух са извънредно значими и тези награди демонстрират, че работата в екип и позитивната настройка постоянно водят до триумфи. “ – прибавя господин Зукала.

Освен трите оценки от IHG Star Awards, InterContinental® Sofia води ранкинга по цялостна задоволеност на гостите всред всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година.

InterContinental® Sofia е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), водеща интернационална компания в хотелската промишленост. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно заседание 4, хотелът дава спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша, неповторими кулинарни преживявания във Floret Restaurant and Bar и същинско петзвездно обслужване. InterContinental® Sofia следва прецизни ограничения за разчистване и обществена отдалеченост, и ползва стратегиите IHG Clean Promise и IHG Meet with Confidence, като подсигурява здравето и сигурността на своите посетители и чиновници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР