Невероятна серия от 25:0 в края на третата и началото

...
Невероятна серия от 25:0 в края на третата и началото
Коментари Харесай

Австралия разгроми Аржентина на Токио 2020

Невероятна серия от 25:0 в края на третата и началото на четвъртата четвърт разреши на Австралия да победи Аржентина с 97:59 (19:22, 21:11, 21:15, 37:11) в последния четвъртфинален мач от олимпийския шампионат по баскетбол при мъжете.

По този метод "озитата " доближиха финалната четворка за втора поредна олимпиада, а за място на финала ще се изправят против олимпийските първенци от Съединени американски щати.

До полувремето международните вицешампиони от Аржентина успяваха да поддържат движение с австралийците, като даже завоюваха първата четвърт с 22:19.

След това обаче Австралия имаше цялостен надзор над срещата, какъвто е съвсем невероятно да бъде забелязан на шампионат на такова равнище.

Пати Милс вкара 18 точки за спечелилите, Матис Тайбул и Джок Лендейл прибавиха по 12 точки, а Джо Ингълс приключи с 11 точки.

За Австралия Николас Лапровитола бе най-резултатен с 16 точки, Габриел Дек вкара 12, а 41-годишният Луис Скола, за който това най-вероятно бе финален мач с националния екип, приключи със 7 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР