„Невероятна принцеса“ - с тези думи милиардерската наследница Парис Хилтън

...
„Невероятна принцеса“ - с тези думи милиардерската наследница Парис Хилтън
Коментари Харесай

Парис Хилтън за Мария Бакалова: Невероятна принцеса

„ Невероятна принцеса “ - с тези думи милиардерската наследница Парис Хилтън посрещна равносметката на Мария Бакалова за прясно отминалите награди „ Оскар “. Въпреки че двете не обявяват другарството си в общественото пространство, те бяха засечени на афтър празненството на оценките на Американската кино академия.

Двете бяха засечени на купона да се държат за ръце, а по-късно потвърдиха другарството си и в обществените мрежи, където 40-годишната русокоска разяснява постовете на Бакалова. Хилтън направи мигане и към сравнението на българката с Мерилин Монро. След като Брад Пит изясни в Юнион Стейшън, че младата актриса си е мечтаела да стане огромна звезда като изкусителната кино легенда, богатата наследница си направи колаж с нея. Така, в Инстаграм профила на Парис се появиха фрагменти, на които тя театралничи един до друг с Монро.

Въпреки че българката не бърза да споделя фрагменти от тържеството във връзка края на наградния сезон и по-конкретно – на церемонията на Оскарите, в стори могат да бъдат видени откъслечни фотоси. На една от тях пък дъщерята на Борат театралничи с Инстаграм звездата Пейтън Гъли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР