Неведоми са пътищата холивудски. Има някои странни звездни приятелства, за

...
Неведоми са пътищата холивудски. Има някои странни звездни приятелства, за
Коментари Харесай

Интересни холивудски приятелства, за които не подозирате

Неведоми са пътищата холивудски. Има някои странни звездни другарства, за които даже не сме и подозирали. Например телевизионната водеща Елън Дедженерис заяви, че живее под един покрив с Кортни Кокс. Причината за това е, че Елън продала жилището си и краткотрайно живее при другарка. Но това надалеч не е единственото неподозирано другарство в Холивуд, написа dariknews.bg. Ето и други:

Серена Уилямс и Меган Маркъл

През 2010 година двете се срещат на Супербоул в Маями, само че другарството им стартира през 2014 година Тогава двете играят дружно в мач по американски футбол с благотворителна идея. Оттогава насам двете са засичани дружно на тенис мачове, а Серина беше и измежду гостите на baby shower-партито на Мегън. " Тя ме учи всеки ден на това какво значи да си в действителност доблестен човек ", споделяла е Серина за приятелката си пред Опра.

Бионсе и Мишел Обама

Двете се срещат през 2009 година Бионсе даже подарява своя ария и видео за идея, която Първата дама поддържа. " Ако мога да бъда някой различен вместо себе си, бих била Бионсе ", признавала е Мишел Обама. Приятелството им продължава и по време на втория мандат на Барак Обама. Тогава Бионсе извършва химна по време на полагането му на клетва. Освен това певицата е постоянен посетител на фамилни празненства.

Кание Уест и Брад Пит

Двамата за първи път са видяни дружно през 2019 година В изявление Брад Пит приказва за другарството им. " Нещата се случиха през годините. Харесвам отношението на Кание към живота ", споделя артистът. Двамата настояват, че споделят едни и същи полезности за живота и връзките посред им са в действителност специфични.

Снуп Дог и Марта Стюард

Ето това е извънредно другарство! Двамата се срещат през 2008 година, само че възобновяват връзките си през 2015 година около фотосите на телевизионно шоу. " Харесвам силата му. Той е толкоз открит ", споделяла е Стюард за рапъра. " Когато я видях, разбрах, че желая да съм около тази дама до края на живота си ", споделя Снуп Дог.

Макколи Кълкин и Лизо

Двамата се познават от 2019 година Тогава артистът е бил на концерт на Лизо и са се срещнали отвън сцената. След това просто осъзнали, че споделят едни и същи полезности и имат прекалено много общо между тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР