Неведоми са пътищата холивудски. Има някои странни звездни приятелства, за

Неведоми са пътищата холивудски. Има някои странни звездни приятелства, за ...

Интересни холивудски приятелства, за които не подозирате


Неведоми са пътищата холивудски. Има някои странни звездни приятелства, за които дори не сме и подозирали. Например телевизионната водеща Елън Дедженерис съобщи, че живее под един покрив с Кортни Кокс. Причината за това е, че Елън продала жилището си и временно живее при приятелка. Но това далеч не е единственото неподозирано приятелство в Холивуд, пише dariknews.bg. Ето и други:

Серена Уилямс и Меган Маркъл

През 2010 г. двете се запознават на Супербоул в Маями, но приятелството им започва през 2014 г. Тогава двете играят заедно в мач по американски футбол с благотворителна кауза. Оттогава насам двете са засичани заедно на тенис мачове, а Серина беше и сред гостите на baby shower-партито на Мегън. "Тя ме учи всеки ден на това какво означава да си наистина благороден човек", споделяла е Серина за приятелката си пред Опра.

Бионсе и Мишел Обама

Двете се запознават през 2009 г. Бионсе дори подарява своя песен и видео за кауза, която Първата дама подкрепя. "Ако мога да бъда някой друг вместо себе си, бих била Бионсе", признавала е Мишел Обама. Приятелството им продължава и по време на втория мандат на Барак Обама. Тогава Бионсе изпълнява химна по време на полагането му на клетва. Освен това певицата е редовен гост на семейни партита.

Кание Уест и Брад Пит

Двамата за първи път са забелязани заедно през 2019 г. В интервю Брад Пит говори за приятелството им. "Нещата се случиха през годините. Харесвам отношението на Кание към живота", споделя актьорът. Двамата твърдят, че споделятедни и същи ценности за животаи отношенията помежду им са наистина специални.

Снуп Дог и Марта Стюард

Ето това е необичайно приятелство! Двамата се запознават през 2008 г., но подновяват отношенията си през 2015 г. покрай снимките на телевизионно шоу. "Харесвам енергията му. Той е толкова открит", споделяла е Стюард за рапъра. "Когато я видях, разбрах, че искам да съм покрай тази дама до края на живота си", казва Снуп Дог.

Макколи Кълкин и Лизо

Двамата се познават от 2019 г. Тогава актьорът е бил на концерт на Лизо и са се запознали извън сцената. След това просто осъзнали, че споделят едни и същи ценности и имат твърде много общо помежду си.

Източник: marica.bg