Неведнъж вече коментирах целия този „шпионски цирк“ и още веднъж

...
Неведнъж вече коментирах целия този „шпионски цирк“ и още веднъж
Коментари Харесай

Посланик Митрофанова се надява новата власт да не гони руски „шпиони“


" Неведнъж към този момент разясних целия този „ шпионски цирк “ и още един път ще подчертая, че всички обвинявания са неоснователни и „ изсмукани от пръстите “. В последна сметка има един изцяло европейски термин – хипотеза за невиновност. Но никой не е виждал нито решения на съда, нито материали от следствие. „ Доказателствата “, показани от прокуратурата, са отвън всякаква рецензия. За какви ги мислят българските жители като им оферират да повярват на комплект от неразбираеми картинки и „ отрязъци “ от гласове? "

Това споделя съветския посланник Елеонора Митрофанова в изявление за в. " Русия през днешния ден ", представено от Епицентър.бг.

" Искам да припомня, че съветското държавно управление вкара лист на недружествените страни, за които са планувани редица съществени наказания, в това число и от несъразмерен темперамент. Списъкът е отворен за включване на „ луди глави “, подготвени да подценен държавните ползи поради едничкото потупване по рамото от „ чичо Сам “. ", споделя още в изявлението посланик №1 на Москва в София.

Митрофанова обаче се надява, че бъдещата власт няма да гони съветски " шпиони ".

Тя акцентира: " Въпреки недружелюбните дейности от страна на публична София аз съм уверена, че постоянно има мотив за реален оптимизъм. Надявам се, че с новия политически цикъл тази безперспективна страница в българо-руските връзки ще бъде затворена и ние ще можем да продължим развиването на съдействието в сферите от съвместен интерес. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР