Невъобразимото театрално-музикално шоу с мотото Ексклузивна актьорска вечер“ се оказа ...

Невъобразимото театрално-музикално шоу с мотото Ексклузивна актьорска вечер“ се оказа

БГ милионери от САЩ аплодират Аня, Куркински и компания

Невъобразимото театрално-музикално шоу с мотото „ Ексклузивна актьорска вечер “ се оказа огромната сензация в настоящия народен плакат. Премиерата на спектакъла с високоградусови скечове и фрагменти от хитови пиеси беше в Античния спектакъл на Пловдив, а от този момент звездите на продуцента Кирил Кирилов победиха в най-големите градове на родината. След гръмотевичните аплодисменти на 3000 фенове във Варна кметът на морската столица Иван Портних им споделя, че до момента единствено Лили Иванова препълва лятната супер локация. Зрелището с Аня Пенчева, Мариус Куркински, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов, Виктор Стоянов, Елена Калевска и със специфичното присъединяване на Мария Илиева безспорно подсигурява висок адреналин, безапелационни са почитатели в обществените мрежи. 

„ Зрителите ни посрещат по този начин, както в миналото ни посрещаха с „ Време разделно “ и „ Аспарух “. Всяко мое излизане на сцената е съпроводено с аплаузи – просто ми идва да сляза и да прегръщам наред. Кирил Кирилов направи нещо извънредно – събра колектив /в най-автентичния и човешки смисъл на думата/, който радва душите на хората. Формулата работи безотказно – точните хора в точното време с точното изкуство. Не можете да си визиите по какъв начин скачат на крайници, когато Мариус Куркински реди монолозите си, когато Руслан Мъйнов запее, когато кралиците на комедията Мария Сапунджиева и Албена Михова се развихрят. А закачките сред нас, дамите, и Ергена са супер занимателни. Идват да ни гледат и много сътрудници, което не е толкоз постоянно срещано събитие “, показа пред „ Стандарт “ Аня Пенчева, неслучайно наричана от Сашо Диков „ всенародна “ актриса. 

Прочутата дама обаче споделя и още нещо супер забавно – за представленията идват и доста нашенски американци. В Русе ги приветстват двама от най-богатите българи в Съединени американски щати – Мирослав Илиев от Чикаго и Любен Рабчев от Лос Анджелис. След финалната еуфория край Дунав двамата милионери канят Аня Пенчева в своето село – Мечка.

„ Любен Рабчев е направил чудеса в имението си със симптоматичното име „ Седем генерации “ – още прародител му пътува до Париж, с цел да се научи по какъв начин се основава идеалното вино. Сега - в лозята и в производството на еликсири, с които Любен Рабчев печели медали под дърво и камък, работят поданици на  цялото село. Всъщност Рабчев е възродил най-хубавите локални обичаи в този бизнес. Поискал е да модернизира и инфраструктурата, само че, уви, безхаберни админи го спъват. А може да прави изумителна реклама на България. Но вместо на персони като него, милионите в туризма се дават за клипове с холивудски звезди “, разяснява Аня Пенчева.   На втората „ Ексклузивна актьорска вечер “ в Пловдив на 16 август ще бъдат още двама родни мултимилионери от Съединени американски щати – Шефкет Чападжиев и Фил Филипов. Те ръкопляскат на Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и сътрудниците им при гастрола напролет в Съединени американски щати с вихрената комедия " Тя, той и още-двама трима “. „ Тогава сънародници ми направиха страховит комплимент – че съм съумяла да събера българи, които не се бяха виждали с години в Америка – и на Западния, и на Източния бряг. Мисля, че в този момент с „ Ексклузивната актьорска вечер “ реализираме същия триумф “, обобщава Аня Пенчева. Следващите представления през август са още на 11-ти в Бургас, на 30-ти в Добрич и на 31-и още веднъж във Варна. 

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg