Неусетно януари почти се изниза тихо като зимна снежна вечер,

...
Неусетно януари почти се изниза тихо като зимна снежна вечер,
Коментари Харесай

Уикенд календар: Ден на снега, личностно развитие и много музика

Неусетно януари съвсем се изниза безшумно като зимна снежна вечер, само че последният уикенд е много динамичен откъм събития.

Ако не сте слели почивните дни с идната междусрочна почивка, вижте какво предлага културния и арт плакат за тази събота и неделя.
Празник на снега на Витоша – без сняг
Кога: 28 януари

Къде: Витоша, Алеко

Витоша ще посреща посетители и фенове на зимата и планината за обичайния Ден на снега, който тази година е на 28 януари. Столичани и гостите на столицата ще могат да практикуват ски спортове, ски тичане, да се включат в разнообразни игри и действия навън, до момента в който се радват на зимната приказка. " София - европейска столица на спорта " и Столична община приготвят надпревари с шейни и планинско втурване с колела и още – конкуренция по трикове и скокове. 

Пред хижа Алеко ще се провеждат борби със снежни топки, конкурс за най-атрактивно търкаляне, за най-атрактивна снежна фигура. Тази година Денят на снега се празнува в 53 страни и е отдаден на желанието на хората да живеят интензивно, да спортуват, да са заети с физически и занимателни занимания през зимата. 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР