Неубедителният излиза за изключително важна битка в този кръг от

...
Неубедителният излиза за изключително важна битка в този кръг от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Уест Хям 0:0, безидейни "дяволи"

Неубедителният излиза за извънредно значима борба в този кръг от британската Висша лига. " Червените дяволи " се изправят против Уест Хям, а това е пряк конфликт против съперник за огромната цел през този разочароващ сезон за отбора - топ 4 в крайното класиране.
Срещата бе поверена за управление на опитния Джонатан Мос. Мачът сред Юнайтед и Уест Хям ще се играе на митичния " Олд Трафорд " и ще стартира в 17:00 часа българско време, като ще можете да го следите .

СЪСТАВИ
Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Алекс Телес, Магуайър, Варан, Дало, Фред, Мактоминей, Фернандеш, Грийнууд, Еланга, Роналдо
Уест Хям: Ареола, Цоуфан, Доусън, Зума, Кресуел, Райс, Соучек, Ланцини, Форналс, Боуен, Антонио
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Юнайтед стартира мощно втората част и в 49-ата минута сътвори доста положително състояние за гол. Доза шанс след отиграване на Деклан Райс обезпечи късмет за Фред да стреля от наказателното поле. Бразилецът го стори мощно, само че Ареола добре мазета в ъглов удар.
По-малко от 10 минути по-късно гостите стигнаха до добра опция. След ъглов удар и избита топка Боуен бе пропуснат на границата на наказателното поле, пое топката и стреля добре в близкия ъгъл, само че топката се оплете от външната страна на вратата в мрежата.
В 58-ата минута Рафаел Варан се придвижи чудесно на първа греда при центриране от ъглов удар, откри топката чудесно и я насочи към далечния ъгъл, само че тя мина с малко около вратата.
В идващите минути Юнайтед ставаше все по-активен с топката, а Рангник направи няколко офанзивни смени. Въпреки това чистите голови положения липсваха. Уест Хям пък опитваше да контраатакува при всеки комфортен миг и показва, че може да бъде доста рисков!
Именно след контраофанзива " чуковете " получиха правото да изпълнят директен свободен удар в 87-ата минута. При него Соучек засече с глава центрирането и топката мина извънредно покрай страничния дирек - най-хубавото състояние за гол в целия мач досега за Уест Хям.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В 9-ата минута Юнайтед получи правото да извърши директен свободен удар на отлична позиция, откакто Бруно Фернандеш бе фаулиран. Роналдо се нае с осъществяването, само че ударът му се спря в стената.
10-ина минути по-късно Фернандеш се отличи с доста хитро подаване в наказателното поле на " чуковете ", само че напълно малко не стигна на Кристиано да засече топката от непосредствена отдалеченост и да се разпише.
В 35-ата минута пък Юнайтед имаше доста съществени искания за дузпа за нарушаване против Кристиано Роналдо в наказателното поле. Джонатан Мос обаче не отсъди нарушаване, а ВАР не се намеси, с цел да поправя това му решение. Контакт имаше - Зума хвана с ръце португалеца и по-късно даже посегна с крайник, като в никой миг не игра с топката. Съдията имаше учредения да уточни бялата точка.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Манчестър Юнайтед се намира на седмата позиция с 35 точки от 21 мача. Уест Хям пък е на четвърто място с два пункта повече, само че и един дуел повече. Така при триумф през днешния ден " алените дяволи " ще изместят " чуковете " от топ 4 и най-малко краткотрайно ще се настанят там.
Срещата сред тези противници от петия кръг през този сезон приключи с триумф с 2:1 за Юнайтед като посетител, само че тогава Уест Хям пропусна доста положения пред противниковата врата, а в последните секунди Давид де Хеа даже избави дузпа. Все отново " чуковете " си отмъстиха и три дни по-късно отстраниха Юнайтед от Купата на Лигата.
Ралф Рангник няма да може да разчита на Ерик Баи, Единсон Кавани, Виктор Линдельоф, Пол Погба, Люк Шоу и Аарн Уан-Бисака заради разнообразни аргументи. Нобъл, Огбона и Зума пък няма да са на линия за своя отбор. Други играчи са под въпрос и за двата отбора.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР