Нетната печалба на една от най-големите инвестиционни банки в света,

...
Нетната печалба на една от най-големите инвестиционни банки в света,
Коментари Харесай

JP Morgan с 11% ръст на нетната печалба за полугодието

Нетната облага на една от най-големите капиталови банки в света, JP Morgan Chase, набъбна с 11% през първата половина на годината в съпоставяне със същия интервал на 2018 година. Стойността на облагата е в размер на 18.831 милиарда $, демонстрира отчет на банката.

Разпределената облага на акция е 5.46 $ по отношение на 4.66 $ година по-рано. През второто тримесечие банката е записала чиста облага от 9.652 милиарда $, което е 16% растеж на годишна база. Приходите на JP Morgan за интервала нарастват с 4%, достигайки 28.832 милиарда $.

"Имахме положително второ тримесечие с помощта на нашия диверсифициран световен бизнес модел ", означи Джейми Деймън от JP Morgan Chase и посочи, че в резултатите на банката се отразяват също постоянното равнище на потребителско доверие, положителното основаване на работни места и растежа на заплатите в Съединени американски щати. Тези резултати на една от най-големите капиталови банки в света са деликатно следени от вложители, които желаят да преценяват здравето на стопанската система на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

Инвестиционна банка JP Morgan Chase е учредена през 1799 година и е един от международните водачи в региона на капиталовото банкиране и потребителското доверие. Понастоящем банката оперира в над 60 страни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР