Netflix реализира някои от най-обичаните сериали от последното десетилетие, но

...
Netflix реализира някои от най-обичаните сериали от последното десетилетие, но
Коментари Харесай

6 от най-скъпите продукции на Netflix за всички времена

Netflix осъществя някои от най-обичаните сериали от последното десетилетие, само че, комедии и научнофантастични епоси въобще не са евтини. Студиото постоянно харчи десетки милиони долари на сезон за някои от най-ценните си франчайзи, както и за няколко еднократни неточности.

Компанията е известна с мълчанието си по отношение на действителните бюджети, само че имаше оценки и изтекли отчети за парите, изразходвани за тези серии през годините. Представяме ви шест от най-скъпите на Netflix, правени в миналото.
 Търси се нов шеф на Българска национална телевизия 5 май 2022 | Започна процедурата за избор на нов общоприет шеф на Българска национална телевизия. Мандатът на сегашния началник Емил Кошлуков изтича...
Orange Is the New Black



Приблизителен бюджет: 4 милиона $ на епизод

Orange Is the New Black е един от първите истински сериали на Netflix и реализира мигновен триумф измежду феновете при премиерата му през 2013 година Съобщава се, че драмата за живота в женския затвор коства на Netflix 4 милиона $ на епизод по време на дебютния сезон, което не е прекомерно ненадейно защото имаше многочислен актьорски състав, затова и доста възнаграждения за погашение. По-късните сезони евентуално костват още повече, защото актьорите са получили покачвания, а качеството на продукцията също се подвигна.

House of Cards



Приблизителен бюджет: 4,5 милиона $ на епизод

House of Cards също е един от първите истински сериали на Netflix - и този, който в действителност сложи стрийминг поръчките на компанията на картата. В този смисъл е напълно разбираемо, че компанията вложи доста пари в продукцията. Съобщава се, че шоуто коства 4,5 милиона $ на епизод още първоначално, само че скоро сумата е повишена, написа Mental Floss.

Bridgerton



Приблизителен бюджет: 7 милиона $ на епизод

Информацията сочи, че изработката на сезон 1 на Bridgerton коства 7 милиона $ на епизод, като огромна част от разноските евентуално са подбудени от другите местоположения и комплицираните костюми. Не е ясно какъв брой коства сезон 2, само че не би било безразсъдно да мислим, че бюджетът се е нараснал, като се има поради какъв брой сполучлив стана сериалът за Netflix.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР