Нестле България отбелязва Световния ден на океаните със старта на

...
Нестле България отбелязва Световния ден на океаните със старта на
Коментари Харесай

Нестле дава старт на иницативата Recover Green

Нестле България отбелязва Световния ден на океаните със старта на самодейността си Recover Green. Кампанията се организира за втора поредна година и е част от дълготрайните задължения на компанията към опазването на околната среда и естествените запаси, а неин главен фокус е да стимулира от ден на ден хора да се причислят към концепцията с дребни стъпки всеки от нас да има своя принос към огромната цел за по-чист общ дом.

Инициативата Recover Green се стреми да въодушевява към по-природосъобразно всекидневие като слага разнообразни „ зелени провокации “, насочващи вниманието на обществото към три разнообразни екологично насочени тематики – запазване на водни запаси, понижаване на използването на пластмаса и вярно разпределение на отпадъците. Кулминацията на самодейността е особено събитие по разчистване, което ще се състои на 3 и 4 юли на три от най-замърсените местоположения в страната – река Места, река Марица и Черноморието.

Кампанията е подкрепена от неправителствените организации „ Асоциация на родители “, „ Национален Младежки Форум “, „ Тротоара “ и „ Art Against Plastic “, които ще се причислят с доброволци към почистването. „ Зелените провокации ” можете да откриете във, както и в обществените канали на всички сътрудници, а най-активните участници ще имат късмет да получат награди от компанията.

Повече информация за самодейността Recover Green можете да откриете на nestle.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР