Нещо уникално очаква почитателите на българския футбол. В ефира на

...
Нещо уникално очаква почитателите на българския футбол. В ефира на
Коментари Харесай

Добра новина за феновете - очаква ни много БГ футбол по DIEMA XTRA

Нещо неповторимо чака феновете на българския футбол. В ефира на DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 2, ще бъдат излъчени всички контроли на ЦСКА, Левски и Лудогорец по време на зимната им подготовка в Турция.

Става дума за общо 16 мача. Маратонът започва през днешния ден в 16:00 часа, когато Левски играе с полския Гурник Забже, а спарингът ще бъде излъчен от DIEMA SPORT 2. От 16:30 пък Лудогорец се изправя против Висла Краков, а дуелът може да бъде следен по DIEMA SPORT 3. В петък, 21 януари, почитателите на българския футбол ще имат опция да видят единствено в границите на няколко часа мачове и на трите ни водещи отбора. Левски играе с Бохемианс, Лудогорец с Волфсбергер, а ЦСКА - със Стал Миелец.

Любопитно е, че от Диема са избрали забавен принцип за малкия екран, която ще предава контролите на нашите тимове. DIEMA SPORT, която е с алено лого, ще излъчва мачовете на ЦСКА, DIEMA SPORT 2, която е със синьо лого - тези на Левски, а DIEMA SPORT 3 - със зелено лого, респективно ще излъчва дуелите на Лудогорец.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР