Нещо прелюбопитно се случи в централа на Организацията за забрана

...
Нещо прелюбопитно се случи в централа на Организацията за забрана
Коментари Харесай

"Отровени" жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО в Хага за менте химическата атака, британците скочиха като опарени!

Нещо прелюбопитно се случи в централа на Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) в Хага. Русия и Сирия „ показаха “ няколко невредими индивида от сирийския град Дума. Целта на това бе да поддържат изказванията, че там не е имало химическо нахлуване на 7 април. Това предадоха международните организации.



ZDF: " Химическата офанзива " в Сирия е била подправена! (ВИДЕО)

В „ поканата за проявата “ беше оповестено, че в нея ще вземат участие „ очевидци от Сирия, употребявани в режисирани видеозаписи на „ химическото нахлуване “ в Дума “.




Момченце, взело участие в фотосите на видеото за " химическата офанзива в Дума ", описа какво са му платили

Англия и Франция обаче дефинираха този ход като номер и „ непристоен маскарад “. От Острова споделиха още, че тази конференция е просто гръмък номер и заяви, че тя и другите западни съдружници, в това число Франция и Съединени американски щати, няма да участват на нея.

„ ОЗХО не е спектакъл “, съобщи английският дипломат в организацията Питър Уилсън. Според него всевъзможни очевидци би трябвало да бъдат разпитани от следователи на ОЗХО.



Френският дипломат в ОЗХО Филип Лалио назова проявлението на сирийците в Хага „ непристоен маскарад “: „ Този непристоен маскарад не е нещо изненадващо от страна на сирийското държавно управление, което избива и обгазява личния си народ през последните седем години “.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР