Нещо наистина фантастично се случи в последните секунди на мача

...
Нещо наистина фантастично се случи в последните секунди на мача
Коментари Харесай

Без думи...

Нещо в действителност фантастично се случи в последните секунди на мача сред Торонто Раптърс и Шарлот Хорнетс в НБА. Борещите се с нокти и зъби “Стършели” излъгаха домакините от Торонто със 115:114 след неосъществим панер на Джереми Лемб със сирената.

WE. HAVE. NO. WORDS.

JEREMY LAMB WITH THE HALF-COURT BUZZER BEATER TO WIN. THE. GAME!!!!! #hornets30 @TISSOT pic.twitter.com/VOUnXMhZCv
— Charlotte Hornets (@hornets) March 25, 2019 Три секунди преди края Торонто имаше задатък от 114:112, само че играчите на Шарлот имаха финален късмет да се доберат до продължения или да сграбчен успеха. Топката бе подадена на гарда Джереми Лемб, само че тя му се изплъзна от ръцете и изглеждаше, че Раптърс печелят дуела. Лемб обаче съумя да откри надзор върху топката и въпреки всичко стреля към противниковия панер, въпреки и от центъра. И немислимото се случи! След дълъг полет топката се озова в коша на Торонто и Шарлот оцеля, а с това и очакванията на отбора да влезе в плейофите.

GAME, BLOUSES. pic.twitter.com/m4pkfz4r1P
— HornetsGIFs (@HornetsGIFs) March 25, 2019 В момента Хорнетс са 10-и в класирането в Източната конференция с 34 победи и 39 загуби, само че са покрай заветното осмо място, на което се намира Маями Хийт с 36 победи и 37 провали. Между двата отбора е Орландо Меджик с 35 победи и 38 загуби.

" When I first shot it, it felt good, but in my head I was thinking, 'It's too good to be true if it does go in.' I never in a million years thought it would go in. I thought it'd get close, but to see it go in, it was unreal. "

-@Jlamb #Hornets30 pic.twitter.com/BdBkcWGdms
— Charlotte Hornets (@hornets) March 25, 2019 Джереми Лемб означи 13 точки за трагичната победа на Шарлот, а Дуейн Бейкън бе най-резултатен за Хорнетс с 20. Голямата звезда на отбора Кемба Уокър записа 15 точки, 13 асистенции и 4 откраднати топки. За канадците Кауай Ленард се регистрира с 28 точки, 9 битки, 3 асистенции и 2 “чадъра”, а 23 точки добави Паскал Сиакам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР