Нещо, което феновете на Marvel вселената започнаха да си задават

...
Нещо, което феновете на Marvel вселената започнаха да си задават
Коментари Харесай

Вижте как ще продължи Black Panther 2 след смъртта на Чадуик Боузман

Нещо, което почитателите на Marvel вселената започнаха да си задават като въпрос след трагичната гибел на артиста Чадуик Боузман, който се превъплъщаваше в Black Panter е по какъв начин ще се развие действието във втората част на кино лентата, който ни придвижва в света на Уаканда. Съвсем скоро президентът на Marvel, Кевин Фриндж, е споделил за периодите, в които ще се осъществят някои планове на студиото, което беше купено от " Дисни ", като измежду тези, за които приказва е точно Black Panther 2. 
В изявлението си той е споделил, че отпадат всички разновидности и спекулации, които са твърдели, че ще има CGI версия на героя и той няма да бъде пресъздаден. В момента сценаристите на кино лентата работят интензивно по измененията с голяма обич и почитание към артиста и неговите близки, както и към всички почитатели. В идната лента ще се сложи фокус върху предишното и митологията на Уаканда, измислената страна, от която идва Black Panther. 
 Звездата от кино лентата Черната пантера Чадуик Боузман умря на 43 години Звездата от кино лентата " Черната пантера " Чадуик Боузман умря на 43 години
Актьорът Чадуик Боузман, който е звездата във кино лентата " Черната пантера ", умря на 43-годишан възраст, заяви CNN. Актьорът умрял в д...
Тази вест идва като облекчение за всички почитатели, които смятаха, че студиото ще се опита да вкара във филмите CGI версия на към този момент умрелия артист. Създателите на кино лентата споделят, че няма да продължат с линията на комиксите, а ще се опитат да развият света на Уаканда, като слагат на напред във времето други герои и култури, което е било и целевият фокус на идващия филм. Иначе казано - идващият филм ще се концентрира върху културата на страната и нейните хора, които както знаете са показани от доста разнообразни племена, всяко със своите нрави и традиции. Подобен филм ще е изключително забавен и в подтекста на интернационалните събития, които изострят тематиката за расовата дискриминация. 
Очакваме лентата да излезе през лятото на 2022-ра година. Надяваме се тя да наследи почтено първият филм, който беше посрещнат с доста положителни мнения от критиците и публиката. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР