Нещата между Ивайло Захариев и новата му половинка, Станислава стават

...
Нещата между Ивайло Захариев и новата му половинка, Станислава стават
Коментари Харесай

Новата на Ивайло Захариев го запозна с родата

Нещата сред Ивайло Захариев и новата му половинка, Станислава стават доста съществени. Актьорът и русокоската са дружно по-малко от година, само че към този момент си като същинско семейство.

Наскоро Станислава го заведе в родния Асеновград, където го среща с майка си и татко си. С двойката са и децата им - двете момчета на Ивайло от някогашната му брачна половинка Миряна и момичето на Станислава.

Като същинска добра стопанка майката на Станислава спретна трапеза за знамение и приказ. Бъдещата тъща на звездата от „ Под прикритие ” желае да завоюва Захариев и ползва всичките кулинарни умения.

Актьорът съумява да омае родителите на Станислава. Първоначално те са скептично настроени по отношение на Ивайло и няма положително мнение за актьорите. Захариев се разкрива същински пред родителите на новата си обичана и ги печели с положителното си образование.

Докато е в Асеновград Ивайло се среща и с приятелите на половинката си от детството. Разхождайки се из града, Захариев те разпознах от почитатели които го молят за фотоси. Родния град на Станислава двойката прекарал съвсем две седмици,  написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР