Несебър заема лидерското място в класацията за най-предпочитани сватбени дестинации,

...
Несебър заема лидерското място в класацията за най-предпочитани сватбени дестинации,
Коментари Харесай

Несебър се превръща в топ дестинация за сватбен туризъм

Несебър заема лидерското място в класацията за най-предпочитани сватбени дестинации, сочат последните статистически данни, представена от Монитор.

Влюбените все по-често избират старинния град, с цел да изрекат обета си за честност един към различен. "Несебър има неповторима и неповторима атмосфера, в която са вплетени магията на древността и романтиката на морския бряг. Затова и градът се утвърждава като място, където влюбени двойки от страната и чужбина избират да сключат брак ", изясняват локалните поданици.

През последните години полуострова несъмнено е желана дестинация за брачен туризъм, който локалната власт се стреми да наложи и разшири. Общината стратегически работи за развиване на сватбения туризъм и за имиджа на Несебър като град на любовта.

През миналата година браковете, подписани в града са общо 138, като от тях 13 са пресъставени. Между тях има съюзи сред българка и никарагуанец, българин и австралийка, няколко брака сред български жители и жители на Англия, Русия, Украйна и страни членки на Евросъюза.

В Несебър своята обич са запечатали с автограф и напълно задгранични двойки от Армения, Англия, Беларус и Русия. Смесените бракове подписани в Несебър за предходната година в това число пресъставените са 48. Венчавките стартират още в първия работен ден на новата година и не престават съвсем до последния.

Първата женитба през миналата 2018 година е била на 5 януари, а последната се е състояла на 22 декември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР