Несъмнено всички си спомнят момента, в който почетният председател на

...
Несъмнено всички си спомнят момента, в който почетният председател на
Коментари Харесай

Еро*ичен танцьор, търгуващ с камби и домати се кандидатира за депутат от ДПС

Несъмнено всички си спомнят момента, в който почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган видя гибелта в очите. Едва ли обаче някой е предполагал, че електоратът на придвижването ще се сблъска с това, което му се случи преди броени дни в област Бургас. То даже не може да се мери по страсти с претърпяното от Сокола.

 

Кандидатът на Движение за права и свободи Вергин Терзиев от с. Тополица събра очите на деятелите в точка по време на представянето на листата на партията в околията с майсторския робо-танц, имитиращ „ лунната походка “ на Майкъл Джексън пред симпатизантите на партията на Сокола.

 

Точно под плаката на усмихващия се Доган с водача Мустафа Карадайъ, Терзиев извърши еластичен танц, заслужен за златните девойки. Малцина от Движение за права и свободи гласоподавателите обаче знаят, че претендентът им е танцувал надалеч по-атрактивни танци, освен това много по-разголен.

 

През 2011 година, дружно с колегата си Юсуф Селим, Терзиев се записва за кастинг за танци в „ Шоуто на Слави “. Двамата айтозлии даже извършват ероти*ен танц под напева на Джо Кокър, в който бъдещият парламентарист раздира бялата си риза и остава по голи гърди, като зърната му, са дискретно скрити с алена и черна лепенка. Въпреки триумфа и гения на двамата по това време младежи обаче, журито на предаването под надпис „ Танцувай с мен 3-стаен “, класира атрактивните младоци на второ място.

 

Връзката сред Слави Трифонов и Терзиев обаче остава мощна. Дългия безусловно се трансформира в гост-звезда на сватбата му с неговата половинка Назиле, откакто идва изненадващо на тържеството с защитата си в ресторанта в Айтос.

 

Трифонов заречен на покрусения след второто място в танцувалното съревнование Вергин да му се отблагодари за напъните като уважи сватбата му, само че на процедура никой не го очаквал. Дори кумът Юсуф Селим бил сюрпризиран, а младоженецът още повече, когато разкрил, че в плика с подаръка на Слави имало едвам 500 лева

Днес бъдещият народен представител не е толкоз непосредствен със Селим, само че продължава да е неразлъчен със брачната половинка си Назиле, а двамата към този момент са и родители на 9-годишно момче.

 

Една от най-ужасяващите нещастия в Айтос, лишила живота на трима души – две деца и татко им през 2021 година, накара целия град да настръхне. Припомняме, че тогава ТИР опустоши лекия автомобил на фамилията и ги погуби на място, а майката на децата и момче на 17 година, потърпевшо индиректно от удара, попаднаха в болница. Вергин Терзиев тогава оглави инициативния комитет за митинги против всеобщо натоварените камиони, пред които управляващите си затварят очите, а те постоянно опустошават хора и возила на така наречен „ път на гибелта “, ширнал се посред града.

 

От години хората се борят за построяването на обходен път, който да принуждава камионите да не минават през града. Именно в новата телевизия на Слави – „ 7/8 тв “, Терзиев бе поканен през 2021 година от Тошко Йорданов, с цел да разяснява ужасяващата обстановка.

 

Партията на Сокола пък го привлекли в редиците си точно с тази идея – от години депутати на придвижването като Севим Али питат губернатора на Бургас за градежа на обиколен път, какъвто и до през днешния ден обаче няма, защото предходната година редица компании апелираха решението на конкурсната процедура за построяването на трасето.

 

При все, че е чак на 22-ро място в листата на Движение за права и свободи за района, а на вота предходната година опитът му да нападна Народно събрание претърпя провал, през днешния ден екстанцьорът на Слави е решен да работи за пътната идея, даже да не види жълтите павета.

 

Когато не пропагандира за партията на Сокола, Терзиев развива бизнес със зеленчук в родното му Тополица. Селото е станало място за развъждане на зеленчуци като камби, люти чушки „ рибки “, черна капия, бяла капия и домати от разнообразни сортове.

Кандидат-депутатът даже декларира гордо, че всеки искащ може да си поръча зеленчук по телефона от всяка точка на страната и за получи доставката с куриерска компания. В същото време пък брачната половинка му търгува с козметика в мрежата.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Слави Трифонов Юсуф Селим Мустафа Карадайъ Вергин Терзиев Сокола ДПС
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР