Несъмнено всички медии по света ще отразят благополучното пристигане на

...
Несъмнено всички медии по света ще отразят благополучното пристигане на
Коментари Харесай

Грета Тунберг vs вредното човечество

Несъмнено всички медии по света ще отразят благополучното идване на Грета Тунберг на срещата на върха по въпросите на планетата. Тя ще опише напоително за плаването си и въпреки да не върви на учебно заведение (тя е образец за деен аутист, за какво й е да учи!), ще задава въпроса на водачите: " А вие какво вършиме за моята планета? Защо всички не пристигнахте в платноходки без тоалетна, а?! ". Агитките ще я приветстват, прожекторите ще светят, а Тунберг ще яде листа от лапад, тъй като и месото е нездравословно за планетата. Накратко, светът на доста богатите хора се носи в спокойните води на маркетингови и рекламни политики, богато отразени от медии, чието обвързване е да ги трансформират в сякаш значими вести. Следователно напълно цинично, до момента в който развитите народи се приготвят да влагат десетки трилиони долари в съвременни технологии, същите оставят една седма от човечеството да се свърши по натурален път от апетит, разяснява Стефан Джендов в " Гласове ". Доклад на Световния стопански конгрес сочи, че 160 $ инвестиция във всеки гладен човек би премахнал гибелта от апетит и недостиг към 2030 година.

Идолопоклонничеството е било най-здравословно в рицарските времена и през кръстоносните походи за избавяне на Светите земи. На всички е било ясно: в името на кръста е можело да се атакува, краде, убива, изнасилва и щом идеята е ясна, всичко е основателно и към този момент простено. Логиката е елементарна: нападенията са разрешени в името на персоналното замогване, а в по-широк аспект - за разширение на територии и обогатяване на монархии и на църквата.

През 2019 година идолите не са религиозни, а са разпръснати по света под формата на инфлуенсъри, които насочват свободната сила на задоволени в бита си хора към тематики, които гъделичкат чувството за посвещение на идея. И до момента в който едни размахват плакати, безполезни псевдолидери по целия свят се събират на свръх скъпи конференции и разискват тематиките от плакатите. Системата за развлечение на новите монарси е наречена Организация на обединените нации, ЮНЕСКО, WWF и цяла плеяда по-малки организации. Когато човек обаче попадне в света на същински хора от изцяло забравените от света общества, които се нуждаят от помощ, отбрана, храна, вода, обучение и бъдеще, излиза наяве, че игрите не са се трансформирали от времето на рицарските кръстоносни походи, само че в този момент мечовете не звънят, а в успоредния ни свят скорост набират празнодумците, които приказват в повелително наклонение към света като цяло.

Каузите обаче не могат да се развиват без финансиране, а финансирането идва от заинтригувани страни с пазарни ползи в сферата, където измененията би трябвало да се случат. Защитниците на планетата са впечатляващи с лекотата, с която основават дълготрайни проекти, които изключват действителното положение на обособените общества в не изключително известни елементи на света. В последна сметка, те пазят планетата от... хората.

Според водещата теза стоплянето на планетата е резултат от нездравословната човешка активност.

Да забележим какви са вините на технологиите за последните най-активни години на развиване на науката и следствията към 2019 година:

Средната дълготрайност на живота на хората е удължена от 31 на 78 години. Извод: прекалено много хора употребяват Земята, даже заради обстоятелството, че са живи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР